Sommer, sol og litt om det å være naturlig

17.07.2018 - 8:23 pm // Hverdag

Sommeren er for lengst i gang. Faktisk er den over halvveis, og om under en måned sitter jeg nok en gang på skolebenken klar for å kjøre i gang med en master. For hver dag som går gleder jeg meg litt og litt mer til tidlige morgener med kaffe alene i stua, morgentrening på Athletica for så å sykle til skolen og tilbringe resten av dagen der før det bærer hjem igjen til middag med samboeren. Men før den tid skal jeg nyte sommeren litt til og sette pris på at vi har det varmt for en gangs skyld.

Så langt har jeg vært en tur i Vardø. Det startet med at det ene flyet ble kansellert, så vi dumpet inn på Nordpol Kro etter midnatt som vil si at vi ankom samme dag som bryllupet vi skulle være med på var. Før det tilbrakte jeg en kort uke på Sørlandet med svigerfamilien hvor vi spilte kort, bada i kaldt vann og leste bøker. Jeg har også vært noen dager i Sverige, tilbrakt noen late dager i Østfold og sittet x antall timer foran en datamaskin for å skrive for sommerjobben. Faktisk tror jeg at jeg har tilbrakt såpass mange timer foran en mac i dårlig arbeidsstilling at jeg er på vei til å få senebetennelse i hånda. Det har garantert blitt litt for mye vin og for lite trening, men er det ikke sånn enhver sommer skal være?

Men det aller beste med denne sommeren har faktisk vært at jeg har turt å være naturlig. I løpet av det siste året har jeg gått fra å ha en ganske bra hud til at den til tider har vært katastrofal. Det har tært på selvtilliten og antall minutter på badet har økt betraktelig før jeg har gått ut av døren. Jeg har ikke noe i mot å bruke tid på badet når jeg koser meg med morgenkaffen og vil stelle meg for dagen, men når jeg føler at jeg må sminke meg for å skjule at huden min er stygg så er det kjipt. Det er kjipt at huden er dårlig når man ikke får gjort så mye med det (annet enn kosthold, ikke ta seg i ansiktet med møkkete hender etc, men hormonelt betinget dårlig hud er det vanskelig å gjøre så mye med) og man prøver. Men i løpet av de siste to-tre månedene har jeg ikke rørt verken mascara eller foundation. Hvis jeg skal noe spesielt eller vil fikse meg litt med mer enn bare hudkrem og øyebrynsgele har jeg brukt By Terry sitt CC serum i Sunny flash, vippetang og Elisabeth Arden 8 hour cream på leppene. Verken mer eller mindre. Og huden min har den siste måneden virkelig vært bra. Ingen kviser nesten og jeg har følt meg vel uten sminke. Det er over ett år siden sist, og det føles fantastisk.

Det føles også fantastisk at været er så bra som det er, selv om litt regn og kaldere tider kanskje hadde gjort at jeg var litt mer effektiv på jobbfronten. Men nå er jeg i Oslo, har spist sushi og drukket et iskaldt glass vin til middag mens andre sesong av The Good Fight har stått på tven og vekkeklokka er på tidlig i morgen. Jeg skal på treningssenteret for første gang siden juni i morgen tidlig, få unna en haug med jobb og så henge med venner. På fredag skal jeg endelig kjøpe meg en veske jeg har hatt lyst på i noe som føles ut som flere år, som en belønning for å komme inn på den masteren jeg ville.

Nyt sommeren videre! Om du ønsker lesetips kommer jeg i løpet av helgen til å slenge ut et innlegg om mine sommerbøker for i år. Alt fra noe som er fysikkrelatert til thrillere og selvhjelpsbøker.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)