VIPPA: OSLOS DYRESTE STED?

21.04.2018 - 8:13 am // Oslo

Adresse: Akershusstranda 25, 0150 Oslo

Forrige helg tok vi turen til Vippa. Vi gikk fra Jernbanetorget etter en tur på Operaen (som absolutt anbefales! Og har dere SETT fasaden til det nye biblioteket? Jeg tror det kommer til å bli Oslos fineste bygning) og gikk lengre enn vi hadde trodd for Vippa lå virkelig lengst ut på Vippetangen. Men når du kommer dit har du utsikt til Hovedøya og er det fint vær kan du sitte utenfor. Det går også an å ta en buss til Vippetangen så slipper du å gå så langt.

Denne gangen var det strålende vær så flesteparten satt utenfor. Vi fikk derfor raskt et bord for seks uten problemer. Det er mange boder å velge mellom, alt fra indisk hamburger til taco. Det er også en egen avdeling for drikke slik at du lett skal kunne finne frem. Vi gikk for Tøyen Cola og lemonade- sistnevnte var helt sjukt god! De andre likte veldig godt Tøyen Cola og det kan jeg forstå for jeg velger den ofte selv når jeg skal kose meg ute i sola og de andre går for øl. Jeg kan nemlig ikke fordra øl, noe som er litt synd, men da er det fint å vite at det er andre gode alternativer.

Jeg hadde kanskje litt for store forventninger når jeg kom til Vippa og mulig valgte vi feil bod. Vi hadde i forkant spist en stor brunch så vi dro ikke for å spise oss mette, men for å smake på litt forskjellig. Vi endte opp med tre bao og én roti på deling. Pris for én bao? 95 kroner!! Det er faktisk for drøyt, for størrelsen tilsvarte to biter og skulle du blitt mett måtte du minst hatt fire. Jeg ble derfor utrolig skuffet. Ikke smakte den spesielt godt heller. Rotien derimot var god og fungerer som en perfekt avslutning da folk gjerne vil ha en liten bit med noe søtt.

Jeg har vært på flere mathaller, og min favoritt så langt er nok i Gøteborg. Her kunne man kjøpe bonger slik at én drikkebong kostet 50 kroner og én matbong kostet 30 kroner. Da kunne du levere bongene i de ulike bodene og velge en rett. Utvalget var mye større, maten var mye deiligere og atmosfæren var mye mer stilig. For ikke å nevne prisen! Det er jo nesten så du får deg en tur til Gøteborg og en tur på mathallen for samme pris for en tur til Vippa. Men slik er det jo gjerne med Oslo- noen steder er utrolig dyrt. Og dette kommer fra en som har tilbrakt en weekend i Reykjavik!

Om du ønsker en opplevelse utenom det vanlige kan jeg anbefale Vippa. Det er gøy at jeg endelig fikk sjekket det ut, men jeg ble veldig skuffet. Stedet var overpriset og litt lite hyggelig. Om jeg noen gang skal tilbake skal jeg gå for taco. Det så nemlig veldig godt ut og størrelsene på porsjonene var litt større!

 

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)