OSLOTIPS: HENDRIX IBSEN KAFFEBAR

08.04.2018 - 6:00 pm // Oslo

Så rart å være tilbake med blogging igjen, men jeg har en haug med tips om Oslo, Europa og livet generelt så jeg tenker at jeg bare setter i gang med å tipse om en koselig kaffebar du må besøke om du er i Oslo.

Hendrix Ibsen Kaffebar lå før i eget lokale på Vulkan i Oslo. Denne uken åpnet de derimot 20 meter bortenfor og er nå et kaffehotell om jeg ikke tok feil. De har med andre ord slått seg sammen med et hotell. Du får forsatt god kaffe, vin og bakevarer, vinylplatene henger fortsatt på veggene og sitteplassen er fortsatt mange. Om du ønsker å sitte ved lyset er det to store bord ved vinduet med lademuligheter til datamaskinen, men lokalet byr også på flere sitteplasser innover. Har selv gjennomført et intervju der og det fungerte veldig bra! Ofte synes jeg mange kaffebarer i Oslo er bråkete og det å skulle føre en lengre samtale med noen, ikke minst intervjue noen, fungerer rett og slett ikke. Hos Hendrix derimot er det mulig!

Kaffen er langt i fra fantastisk, men den er god. Anbefaler turen innom for inspirasjon til å skrive eller jobbe med skole. De ansatte er også veldig hyggelige, og perfekt om du velger lørdags formiddag for å slå ihjel litt jobb i kombinasjon med kaffedrikking. Før kunne man også kjøpe et brett med øl for å teste ulike smaker- litt usikker på om det fortsatt gjelder, men hvis ikke er det uansett verdt turen. Jeg kan jo avslutte med å anbefale deg kaffen to go om det er fint vær. Gå langs akerselva ned mot sentrum, forbi utestedet Blå, og jeg skal love deg at du blir i godt humør. Husk bare egen termokopp om du vil spare miljøet!

Adresse: Vulkan 22, 0178 Oslo

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)