For øvrig #2

25.04.2016 - 11:03 am // For øvrig
 • Synes jeg det er så morsomt, på en ikke-morsom måte, når hele bloggNorge plutselig reklamerer for Farris sin juice og brus. Først ett innlegg, så to. Så tre, så fire. Da får man sett hvor kreative folk er, som i bunn og grunn viser seg å ikke være det. “Her står jeg og drikker helt naturlig!” Om de vil at folk skal kjøpe produktet etter alle innleggene, får det i hvert fall meg til å ikke ville kjøpe det.. Blir jo lei før jeg i det hele tatt ser det i butikkene.
 • Skulle jeg referere til Friends hvor Ross oppdager at Rachel og Joey kysser med tanke på skole, og kom på at jeg gjorde det i forrige “for øvrig”.. For helvete, jeg er tilbake på Friends-vogna. Hver morgen. #avhengig
 • Føler jeg meg rik hver gang noen betaler kontant i enkeltmannsforetaket mitt, men føler meg alltid ranet når jeg setter de inn på bedriftskontoen.. Makes no sense, siden det fortsatt er mine penger, bare på en konto.
 • Får det meg til å ville ta ut alle pengene mine fra sparekontoene mine i typ 50-lapper og legge de i senga, bare for å se hvor mye penger jeg har klart å spare. Og rulle rundt. Litt sånn som det her:
 • Overlevde jeg en helvetes jobbuke i forrige uke og likevel leverte jeg to obliger og én rapport. Noen burde ansette meg bare fordi at jeg presterte det, for det viser jo faktisk hvor mye jobb jeg klarer å gjøre unna på en uke.
 • Vurderer jeg å slutte med kaffe, fordi jeg blir bare mer og mer avhengig og husker på videregående de grusomme åndene til enkelte lærere, og er livredd for at det skal bli meg. Men så tenker jeg at kaffe > andres ubehag. Neida.
 • Har jeg fortsatt ikke funnet noen nye, gode bloggere. Anyone?
 • Har en av mine favorittbloggere (i fortid, ikke nå lengre) blitt fridd til. Skal innrømme at jeg gråt en liten tåre når jeg så det på Snapchat, fordi jeg har lest bloggen hennes i kanskje.. 7 år? Snakker selvfølgelig om Kenza.
 • Innså jeg at jeg er gammel når jeg har lest en blogg i 7 år..
 • Klarte jeg i forrige uke å bruke 50 kroner på syv dager, noe som er personlig rekord. Da får jeg plutselig en tvangstanke om at jeg bare kan kjøpe meg den vesken jeg ønsker meg som belønning, men så er jo hele poenget plutselig borte. Har derfor gjemt MasterCardet.
 • Har jeg ikke drukket et ordentlig glass med god vin på noe som føles ut som en evighet: helgens rødvin smakte.. vann, og ett glas prosecco på en bar smakte som den søteste hvitvinen blandet med farris sitron. Helt grusomt og jeg føler meg nesten traumatisert.
 • Har jeg etter i dag tre lab igjen (hallelujah!), og i dag skal vi jobbe med ballonger som vi skal filme med kamera og regne litt på. Jeg studerer altså fysikk, og bruker da 5 timer på dette..
 • Har jeg blitt yrkesskadd, og skriver alltid ħ istedenfor h når jeg gjør matte. Som f.eks. km/ħ. Gir jo ingen mening. The struggle is real, ass!

En kommentar to “For øvrig #2”

 1. Caroline:

  Jeg elsker disse innleggene! Og personligheten din! Forresten, om du ikke har oppdaget sirivil.no så er det en kjempebra blogg.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)