For øvrig #1

18.04.2016 - 9:47 am // For øvrig

Sneglcille har den morsomste lille spalten på bloggen sin, og i løpet av en uke samler man opp mange tanker man gjerne skulle fått skrevet ned. Derfor tenkte jeg å starte med en fast spalte som heter for øvrig (ikke forøvrig), hvor jeg skriver ned noen ting som irriterer meg, som jeg kommer over, eller som jeg har opplevd den siste uken eller siste måneden. Det kan være provoserende, det kan være artig, og det kan være kjedelig, men jeg sier i hvert fall det jeg mener!

 • Ser jeg blogginnlegg som stadig handler om den mest intense brunfargen. Spis dette og du blir svart. Spis dette og du vil leve som en bruning for evig. Vedlagt ligger også bilder av vedkommende som ellers er helt normal lyshudet, men på de bildene er jo brunfargen virkelig brun og grenser til svart (som i fargen  #000000). Da tenker jeg to ting med meg selv: du kommer til å få hudkreft, og innen du er 40 år likner du på en som har røyka to pakker Marlboro daglig i nettopp 40 år. Lykke til her i livet.
 • Blir jeg helt gal av prelabene i eksperimentalfysikk. Sier hver uke at jeg skal bli ferdig før helgen, og sitter likevel søndag kveld og river av meg håret.
 • Og når jeg er inne på eksperimentalfysikk kan jeg nevne at jeg blir helt gal av rapportene. Når tredje rapport var levert var jeg sikker på at sjela mi og meg skulle få to sekunders ro, men da dukket neste frist opp. Goodbye social life.
 • Har jeg vært en gretten bitch hele forrige uke, men nekter selvsagt å innrømme det selv om jeg er fullstendig klar over det. Når jeg tenker meg om burde jeg kanskje gå til kjæresten og si unnskyld, men lar allikevel være. Livet som superbitch, dere.

 • Blir jeg desperat etter gode, norske bloggere. Enten handler de om klær og skjønnhet (på en helt uinteressant måte), eller om å være penest mulig. Hvor blir det av humoren, dybden og ting som handler om noe litt annet enn påsatt hår fra India og vippe-extensions?
 • Når jeg er inne på bloggere, kan jeg jo nevne at danske mommy-blogs er mine favoritter og har vært det i snart to års tid.
 • Har min iPhone begynt å tulle litt. F.eks. når jeg skal åpne kameraet. Da tenker jeg automatisk at BSU-kontoen min må tømmes for det er ikke snakk om å kjøpe andre telefoner enn iPhone, og blir en skikkelig gjerrigknark i påvente at dagen kommer. Når jeg tenker meg om har jeg ikke kjøpt telefon selv siden ungdomsskolen fordi jeg enten har fått i gave eller fått igjen på garanti.
 • Det siste punktet er jo bare løgn by the way når det gjelder gjerrigknark, for denne uken har jeg brukt noe som føles ut som en halv årslønn på mat ute. Skjerpings. Har derfor satt meg som mål å bruke maks 60 kroner (!!) hele denne uken, men det er like sannsynlig som at Trump blir president. Det skjer bare ikke.
 • Oppdaget jeg her om dagen at smykkeskrinet mitt inneholdt nettopp smykker. Jeg hadde egentlig trodd at de var for ever gone, men så fant jeg igjen alle mine kjære smykker jeg trodde jeg hadde rotet bort. Bare synd 90 % er øredobber, og jeg bruker ikke øredobber. Noensinne.
 • Skulle jeg dog ønske at jeg klarte å bruke øredobber. Helsorte antrekk med gigantiske, fargerike øredobber er jo det fineste jeg vet om.
 • Fikk jeg ikke drukket min daglige kaffekopp foran tv’en i går tidlig fordi jeg ikke hadde melk, og selv om jeg i løpet av dagen drakk flere kaffe ute føltes det likevel ut som at jeg ikke hadde fått min daglige dose kaffe. Det er virkelig hverdager og rutiner som gjør at livet mitt går rundt. I dag fikk jeg det, og jeg føler meg som et nytt menneske.
 • Klarer jeg ikke og slutte å referere alt som skjer i livet mitt til Friends.
 • Og snakker vi om Friends, så er jeg sikker på at jeg er Ross innerst inne.
 • Kjøpte jeg en orange Gery Weber jakke på loppemarked for 50 kroner og det føles ut som at jeg har vunnet i Lotto. Skal bare bli kvitt gammel-dame-lukten og et par flekker før jeg tåler å bruke den.

En kommentar to “For øvrig #1”

 1. Caroline:

  Hehe, elsker dette innlegget!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)