The You Way

27.03.2016 - 11:19 am // Tips & anbefalinger

theyouway kopi

theyouway-2 kopi

theyouway-3 kopi

Uten-navn1Jeg har lest bloggen til Sofi Fahrman i en god del år; bildene hun legger ut er så fine! Jeg husker hun snakket om et prosjekt de hadde gående som het “The You Way”, men når jeg sluttet å lese bloggen glemte jeg det også helt vekk. Frem til nå. De har faktisk et samarbeid med H&M som gjør at magasinet deres er gratis for alle, og at de når ut de flere. Det er en coffee table bok som inneholder vårens mote, enkelt og greit! Bilder fra visningene, tips og triks og fine street style bilder. Jeg er ikke en moteslave og følger sjeldent trender, men jeg blir så inspirert av sånne blader på andre måter enn bare mote! Her om dagen leste jeg igjennom litt av bladet, og endte opp med å gjøre kvantefysikk fordi jeg var så inspirert. Det er ganske bra gjort, spør du meg.

Om du ikke vet hva “The You Way” er, så er det en nettside hvor de samler alt. Søker du opp en vare kommer det opp alternativer som viser hvor du kan kjøpe det, oftest billigste alternativ. Det er en motekanal på nett, rett og slett! Jeg mener at du kan komme inn på norske nettsider også, men det skal jeg ikke garantere. God søndag!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)