Optimisme og smågodt

26.03.2016 - 10:28 pm // Hverdag

optimisme-2 kopi

optimisme kopi

optimisme-4 kopi

optimisme-3 kopiGod påske ♥ Etter at jeg kom over sjokket om at vi ikke hadde The Wire lastet ned på pcen, viste det seg at kjæresten hadde lastet ned Mr. Robot så vi har fått dagene til å fly mens vi har vært på hytta. Vi har vært på ett ærend om dagen, om det så er å kjøre på butikken for å handle vin eller på en kafé for å spise is, så har dagene flydd og nå har vi bare én hel dag igjen her nede før vi setter snuten tilbake mot Norge. Jeg har ikke gjort noe annet enn å spise smågodt og påskemat (^^^ bare se maten over her), og jeg er helt uvel etter all dritten jeg har proppet i meg. Likevel sitter jeg og spiser ostepop mens jeg skrivet dette her. Livet dere!

Det er så mange kontraster i hverdagen min for tiden, men vi har fått en opptur mens vi har vært her nede. Det ser ut til at noe virkelig stort kan settes i gang veldig snart, og om det skjer så blir det kanskje mer enn jeg noen sinne hadde turt å håpe på! Noen ganger trenger man rett og slett litt ståpåvilje, flaks og hjelp fra snille mennesker. Og optimisme. Noe jeg dessverre har ekstremt lite av. Jeg kommer selvfølgelig til å skrive mer om det senere, og prosessen underveis skal jo dokumenteres fra dag én!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)