Lash Domination

23.03.2016 - 8:47 pm // Tips & anbefalinger

lashdomination kopi– Lash Domination from Bare Minerals –

Må bare benytte en seig påskekveld på å tipse om en av mine favoritter når det kommer til mascara. Jeg liker veldig godt YSL sine mascaraer, men med en prislapp på nærmere 400 kroner synes jeg rett og slett ikke at det er verdt det. Ovenstående fra Bare Minerals ligger på litt under 200 kroner og gir den effekten jeg er ute etter: fyldige og litt lange vipper, men veldig naturlig. Jeg er ikke så glad i de typiske “bloggervippene” hvor man tydelig ser at det er påsatte vipper som er målet. Jeg mener, hva er fint med det? Jeg har aldri hatt sansen for det, for det blir rett og slett for mye når det kommer til hverdagssminke. Jeg foretrekker når det ser helt naturlig ut kjenner jeg, og da er denne mascaraen perfekt!

Nå sitter jeg på en hytte i Sverige og har fire hele dager foran meg. Kjenner at jeg har litt panikk nå ettersom at kjæresten sa han hadde lastet ned en hel serie, men så viste det seg at han ikke rakk det og her sitter vi- fire dager uten ordentlig nett og ingen serie å se på. Jeg er jo avhengig av en serie, og jeg har verken med meg pensumbøker eller egen serie, så hvordan jeg skal få fire dager til å gå er et mysterium selv for meg. Heldigvis er Wilma med i bagen, så da får vi heller gå litt ekstra lange turer mens vi er her.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)