Layer

20.03.2016 - 10:17 pm // Outfit

layer-3 kopi

layer kopi

layer-4 kopi

layer-2 kopiVeske: Mulberry | Klokke: Daniel Wellington | Kjole: Primark

Jeg leverte hjemmeeksamen på fredag, etter en rar uke. Våren har gjort sin inntreden i Oslo, og med lag på lag har jeg overlevd med et skjerf og en poncho! Jeg har brukt uken som gikk på skolen med hjemmeeksamen, i Oslos gater med kjæresten og hundene mine og på sykehuset med mamma. Det har faktisk ikke vært så ille med tanke på eksamen, men det er jo takket være at vi fikk den nesten en én uke før vi skulle. Derfor har jeg fått vært en hel haug med mamma denne uken, noe som har vært fint og tiltrengt.

I går overtok kjæresten og jeg det yngste tantebarnet mitt for noen dager. Ettersom at jeg endelig har ferie følte jeg det var på tide og passe han. Er tross alt ikke ofte anledningen byr seg! Vi kjørte rett fra Oslo til Råde hvor vi lekte i hagen og lagde pizza på kvelden. Minsten fikk muligheten til å lage sin egen lille pizza, noe han syntes var fryktelig stas. I dag har vi vært med familien, for bestemor har bursdag og et annet tantebarn feiret seksårsdagen sin. Kos!

Nå har jeg ferie, og til uken reiser vi på hyttetur til Sverige. Før den tid skal jeg tilbringe tid med mamma, bestemor og tantebarnet mitt. Føler ferier noen ganger gir deg en sjanse til å ta igjen litt tapt tid- og det skal jeg nyte!

 

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)