For mye klær, for lite tid

14.03.2016 - 10:41 pm // Hverdag

takknemlighet kopiHei fra Oslos blekeste ginger for øyeblikket! Alt jeg gjør er å sitte inne, gå til fysikkbygget, sitte inne litt til og innse at det gikk fra vinter til vår på fem timer og i løpet av de fem timene satt jeg på en fysikklab og lærte om geometrisk optikk. Hvor mye jeg lærte er en annen sak, men i sekundet jeg gikk ut fysikkbygget litt over fem i dag var jeg nødt til å kaste skjerfet rundt, for det var så varmt!

Jeg sitter og jobber med en hjemmeeksamen for tiden, samtidig som jeg planlegger litt påske, litt fremtid og litt annet. Ettersom at gradestokken kryper oppover, og ikke nedover, innser jeg at jeg ikke trenger fem vinterkåper liggende fremme. Kjæresten og jeg bor på to små rom, og derfor må jeg være flink til å pakke bort ting jeg ikke bruker, og hente frem ting jeg faktisk bruker. Høstjakkene/vårjakkene mine gikk jeg nettopp i kjelleren for å hente, og blant dem var jo faktisk en jakke jeg hadde glemt at jeg hadde. Om akkurat det er en bra ting eller ikke vet jeg ikke, for på en side betyr det at den umulig kan bety så altfor mye for meg, mens på en annen side føles det nesten akkurat ut som at jeg har shoppet. Tre nye kåper henger nå klare for bruk og det føles så deilig! Trodde jeg hadde mistet min absolutte favorittkåpe, men det viste seg at den lå nederst i en pose.

I løpet av påsken er det flere ting som skjer, men jeg håper virkelig jeg får et par dager i Oslo hvor jeg ikke skal gjøre noe annet enn å rydde og kaste. Jeg har bestemt meg for å kvitte meg med 1-2 søppelsekker med klær, hvor jeg legger de aller dyreste plaggene ut på Finn og resten gir jeg gledelig til Fretex. Det betyr at jeg må hjemom en tur også for å se hvilke plagg det er der jeg ikke lengre vil ha, for deretter å oppdatere Finn-annonsen. Jeg har allerede lagt ut én jakke til salgs her. Det er en av mine favoritter, men dessverre blir den ikke brukt nok og det er synd med tanke på hvor fin den egentlig er. Jeg har allerede lagt et par andre ting frem til salgs, men jeg skal vaske og stryke det før jeg legger ut bilder! For første gang legger jeg ting ut for salg, uten at jeg har planer om å kjøpe noe nytt. Det er ingenting jeg ønsker meg eller trenger akkurat nå, så pengene jeg eventuelt får skal rett inn på boligkontoen. Nå gjenstår det bare å være litt småstreng med meg selv, og ikke overtale meg til at jeg muligens kommer til å bruke plagget om tre år frem i tid!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)