To favoritter

11.03.2016 - 4:57 pm // Mote

twofav kopi

twofav-2 kopi

twofav-3 kopiNår jeg var i England gikk jeg innom Mark & Spencer hvor de har en Cashmere-avdeling. Jeg stod lengte og vurderte om jeg ikke skulle kjøpe en genser derifra, men passformen var akkurat ikke bra nok til at jeg gadd å svi av 1000 kroner på en genser. Jeg angrer ikke i dag for og si det sånn, for når jeg var på jakt etter den perfekte ullkåpen (som jeg også fant) kom jeg over denne ullgenseren fra Second Female. 100 % ull, 40 % salg. Da var prisen plutselig litt mer overkommelig, og selv om ulempen med en slik genser er at man helst ikke skal vaske i vaskemaskinen så overlever jeg. Foretrekker å håndvaske gensere som er laget av ull eller cashmere, selv om det tar litt tid å tørke de! Men da varer genserne i hvert fall nesten evig.

En annen ting som er og forblir min favoritt er jo denne vesken fra Mulberry. Tenk, til sommeren er det 6 år siden jeg kjøpte den. Min andre Mulberryveske som uten tvil er den jeg har brukt mest. Sort går til alt, og størrelsen er perfekt for shopping, om jeg skal ut på byen eller om jeg bare skal på kafé. Nå har jeg dessverre begynt å sikle på en annen veske: YSL monogram bag, i medium med kaviarskinn. Prisklassen er vel rundt 15.000 kroner, så med et studentbudsjett er det uaktuelt. Planen er, og har allerede vært i noen måneder, å spare i en god stund fremover og vente på at kursen går ned. Da blir vesken plutselig overkommelig igjen! Synes dog ikke synd på meg i mellomtiden, den over er tross alt fortsatt den fineste vesken jeg vet om.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)