Yodaeffekt i kvantefysikken

10.03.2016 - 8:38 pm // Hverdag

happyhair kopiVi fikk hjemmeeksamen i kvantefysikk på mandag. Førsteinntrykket var at dette klarer jeg ikke, og andreinntrykket er fortsatt at det skal et lite mirakel til for at jeg skal klare å komme meg igjennom det. Men et lite mirakel skjedde, og vi fikk kvanteeksamen en uke før tiden. Nå er det torsdag, og jeg har i hvert fall kommet meg til oppgave f. Ikke verst bare det!

Jeg kjenner at oppgaven er vanskelig, til tross for at vi har lært om en liten yodaeffekt i kvanten. Ikke spør meg hva det er, for jeg har allerede glemt det. Jeg kjenner også at det skal bli så ufattelig godt med ferie. Jeg sitter jo nå og sier at jeg skal “lese en haug med svininger og bølger i ferien”, men kjenner jeg meg selv så kommer jo det virkelig ikke til å skje. Men vet du hva? Det er ganske så greit, for nå har det vært hardkjør med skole i to måneder så et par-fire dager med totalt skolefri er det jeg trenger. I dag har jeg vært på skolen fra åtte til fem, og etter det dro kjæresten meg med på en gåtur. Noen ganger er det det som må til for å lufte hjernen. Kan ikke sitte inne og lese hele dagen si!

Resten av kvelden skal jeg legge bort sosiale medier, jobbmailen og telefonen. Jeg skal ha fullt fokus på avslapping resten av kvelden med serie på TVen og tente lys ved siden av. Akkurat sånn jeg liker det!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)