Colour bomb

07.03.2016 - 8:18 am // Hverdag

flowerpower-4 kopi

flowerpower-3 kopi

flowerpower-7 kopi

flowerpower-2 kopiJeg klarte ikke å snike meg forbi en blomsterbutikk på Østbanehallen på lørdagen uten å knipse et par bilder. Jeg blir alltid så fascinert av de fantastiske fargekombinasjonene, og når butikkene stiller dem opp som et fargekart er man jo nødt til å kaste et blikk bort. Mine favoritter er og forblir de som er rosa, men lilla roser er jo også helt fantastisk! Hvitt slår heller aldri feil, men det er de blomstene til venstre på det nest nederste bilde jeg likte aller best. Dessverre aner jeg ikke hvordan blomst det er, og fikk heller ikke et svar så det må jeg finne ut av.

Nå holder jeg på å vaske tøy og våkne til liv. Er så kjipt når noen tar vasketiden din, så jeg hadde planer om å røske ut alt tøyet av vaskemaskinen og legge vedkommendes tøy vått tilbake i kurven. Istedenfor bet jeg i det sure eple og lot han (jeg vil med stor sikkerhet tippe at det er en han) få vaske ferdig. Om ikke det gir meg god karma for resten av dagen, så vet ikke jeg.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)