MAC prep + prime

21.02.2016 - 8:02 pm // Tips & anbefalinger

prepandprime kopi

prepandprime-2 kopi

prepandprime-3 kopi

prepandprime-4 kopi

prepandprime-5 kopi

prepandprime-6 kopi

prepandprime-7 kopi

prepandprime-8 kopi· MAC PREP + PRIME AND SOME CHANEL ·

Det var to ting jeg hadde på handlelisten min når jeg dro til England: sort Levi’s jeans med høyt liv, og MAC sin lip balm i prep + prime-serien. Den første butikken jeg gikk innom hadde dessverre ikke lip balmen inne, men han viste meg denne sprayen som han kunne anbefale- og siden jeg fikk den har det ikke gått én dag uten at jeg sprayer meg selv med den.

MAC prep + prime spray innehold glyserin som skal gjøre at sminken holder lengre. Den skal også berolige huden. Mitt inntrykk fra butikken var at jeg skal bruke den før jeg legger sminken, men når jeg leser på nett har jeg intrykk av at den skal brukes etter at sminken er lagt. Jeg har kommet frem til at jeg legger den etter dagkremen, men før sminken. Da sitter sminken virkelig hele dagen, uten å smitte av! Et tips er å spraye 1-2 ganger etter at sminken er lagt hvis du for eksempel skal ut på byen og danse natten lang!

Men over til lip balmen: den fant jeg til slutt, og jeg legger den etter at lip lineren er påført, men før leppestiften kommer på. Den gjør at leppestiften ligger bedre, og varer lengre. Jeg kan definitivt skrive under på dette, men min favoritt er likevel sprayen. Primeren min fra Bobbi Brown har bokstavelig talt ligget på hylla siden jeg fikk denne inn på badet! Og du; Chanel har virkelig de beste leppestiftene ♥

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)