Next trip: Liverpool

11.01.2016 - 7:39 pm // Reise

DSC_0079 (1) kopi

DSC_0085 (1) kopi

DSC_0113 kopi

IMG_0229 kopi

IMG_0258 kopi-Liverpool February 2014-

For nøyaktig ett år siden var jeg på den andre siden av Atlanteren, og Gud vet jeg savner det hver eneste dag. Hele bylivet i New York var fantastisk, men et annet land som også byr på fantastiske byer, men med en avstand på to timer unna med fly, er såklart England. Og da passer det å fortelle om min neste reise, som faktisk er om bare 25 dager. Det var en julegave til pappa, fra Haakon, Rakel og meg. Billetter for å se Liverpool live mot Sunderland ble bestilt, hvor pappa var i den troen at det var helt utsolgt. En genial plan, som faktisk gikk igjennom for andre gang. For jeg var jo der i februar for to år siden, med akkurat samme mann, som den gangen også var julegave.

Denne gangen derimot er jeg litt mer forberedt på hva jeg vil gjøre, og nå er halve reisefølget interessert i shopping. Det var det forsåvidt forrige gang også, men ettersom at halve reisefølge den gangen bestod av bare meg, så ble shopping litt ensom. Not that I don’t mind, men det å vise andre et godt kjøp som faktisk responderer med noe annet enn “har du ikke det fra før av?” gjør liksom gleden enda litt større!

Når det er sagt skal jeg egentlig ikke shoppe. Det er et par ting jeg ønsker meg, som skinnhansker i svart fra Mulberry, litt diverse skjønnhetsprodukter og sorte jeans fra Levi’s, men utenom det leter jeg ikke etter noe spesielt og dermed kommer jeg heller ikke til å shoppe så mye. Pundet er jo så høyt, så kanskje like så greit! Bra for lommeboken, enda bedre for opplevelsene. Jeg vil heller spare pengene til nytt kamera. Håper såklart på gode middager, et par-tre flasker med vin og enda flere drinker, men først og fremst er det jo kampen på Anfield vi gleder oss aller mest til.

Og ps, tilfelle du ikke skulle skjønne det nederste bildet er det altså gaten rett ved Anfield og en slags honey, I’m home praise the Lord kind of thing.. ;-) 

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)