Sinnsyke New York

22.11.2015 - 6:03 pm // Reise

NYC-11 kopi

NYC-12 kopi– Top of the Rock 2015 –

Jeg har en skikkelig “alt er feil”-søndag, og nå gleder jeg meg bare til en ny uke. Noe som alltid hjelper når jeg er skikkelig irritert og nede, er å se på minner som gjør meg glad. Og nå som vinteren har sneket seg inn, får jeg så New York-savn at jeg nesten booker meg en billett så fort som mulig! Jeg var der i Januar, og det har ikke gått en dag uten at jeg har tittet på bilder fra turen. Det var så kaldt at jeg trodde jeg skulle dø, og jeg har aldri vært så syk heller som følge av en kraftig influensa jeg dro med meg. Fra hvert eneste bilde jeg ser på, så husker jeg akkurat følelsen jeg hadde når jeg tok den. Toppen av Rockefeller husker jeg kanskje aller best: vi fikk med oss dagslys, solnedgang og kveldslyset. Vi hadde med oss flere kilo med handleposer, og jeg trosset kulda og knipset bilder i ett sett. Flere hundre.

Du kan se på bildet og føle stemningen av hvor kaldt det var! Frostrøyk som stiger opp og snø som ligger på takene over hele byen. Jeg elsket hvert sekund av det, og jeg elsker alle bildene jeg sitter igjen med. Med litt ny redigering, ser bildene faktisk nye ut. Og er det en ting som er sikkert, så er det at jeg skal tilbake igjen om ikke lenge. En mer majestetisk og sinnsyk by skal man lete lenge etter, jeg har faktisk aldri blitt så betatt av et miljø og en by!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)