ADAX

13.11.2015 - 10:35 am // Mote

weekendbag kopi

weekendbag-2 kopi

Det er fem år siden jeg for første gang gikk inn på Selfridges og kjøpte min første Mulberryveske, med bestemor som støtte,  med penger jeg hadde spart opp lenge som freelancer for lokalavisen. Jeg husker det som om det var i går, og jeg kommer aldri til å glemme den gleden når jeg endelig fikk drømmeveska mi: en Bayswater i oak. Siden den gang har det blant annet blitt flere Mulberryvesker, og flere skal det bli.

Jeg ser flere grunner til å kjøpe kvalitet fremfor kvantitet: det holder i årevis, kanskje i hele din livstid hvis du behandler det bra, skinnet blir penere med årene og bruk, og verdien kan faktisk øke. Sistnevnte er kanskje ikke alle klar over? Men, jeg kjøpte Mulberryvesker før prisøkningen, og jeg var heldig og fant den ene på salg. Om jeg sjekker brukte vesker til salgs, så ser jeg faktisk at jeg kan få mer for de enn hva jeg betalte! Det kunne man i hvert fall ikke om man bare kjøper vesker som er laget av dårlig kvalitet eller materiale.

Men, så er det ikke sånn at man må kjøpe de typiske kjente merkene for og finne en veske som varer lenge. Jeg har sett flere ADAX-vesker det siste året, og vesken ovenfor kjøpte jeg i våres på halv pris faktisk. Da hadde jeg vurdert den i ett år, så du kan tro gleden var stor når jeg endelig fant den i sort på salg. Den har jeg brukt nesten hver dag siden da, og kun i hjørnene begynner jeg og se smått med slitasje. Da har jeg stappet den full med klær nesten hver helg, hatt bøker i tre forskjellige fag (på gjerne 1000 sider per stykk), hatt MacBook, kamera og Gud vet hva. Jeg er så fornøyd, og har allerede funnet mitt neste kjøp fra ADAX. Jeg skal bare tenke litt mer på det, før jeg trykker bestill (har jo tross alt bare tenkt på det siden januar..)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)