Everyday Minerals 

02.11.2015 - 9:34 pm // Hverdag,Mote

  
– Everyday Minerals base and concealer –

Jeg gikk tom for pudderet mitt en gang for cirka to uker siden, etter noe som føles ut som en evighet siden jeg kjøpte det. Jeg burde kanskje ha bestilt nytt før det gamle gikk tomt, men det gjorde jeg altså ikke og derfor har jeg de siste dagene gått rundt og følt meg uferdig. Jeg er litt opp og ned når det gjelder foundation, men jeg har den alltid i sminkepungen for de dagene jeg føler at jeg trenger litt ekstra dekkevne. Et pudder som dekker uten å legge seg som en maske er et must i sminkepungen min i tillegg til en god foundation (Dior har mange gode), for bare en liten touch med pudder jevner ut huden så mye og dekker over røde partier. Jeg er helt forelsket i Everyday Minerals, for de er ikke bare billige og dyrevennlige, men de slår Bare Minerals riktig så mye i mine øyne.

Det tok litt over en uke før alt kom i posten, og for disse tre tingene samt litt prøver på ulike blush, solpudder etc. (prøvene er gratis) betalte jeg like under 300 kroner! Pudderet, som jeg føler at jeg bruker hver dag, har holdt i godt over ett år for min del, og derfor synes jeg virkelig ikke at det er dyrt. Tror kanskje jeg aldri kommer til å bytte!

Grunnene til at jeg virkelig elsker Everyday Minerals er flere, men på toppen er det at jeg ikke reagerer på det i det hele tatt, det er dyrevennlig, prisen er virkelig studentvennlig og ikke minst gir det en god dekkevne for min del. Som sagt synes jeg foundation ofte er litt for mye på en hverdag, og pudderet ovenfor er perfekt hvis man bare vil jevne ut hudtonen og dekke over røde partier. Det jeg ikke liker er at i kalde perioder føler jeg at pudder rett og slett blir for tørt. Da hjelper det med en god primer og hudkrem, men på de aller verste dagene styrer jeg unna nettopp fordi jeg ikke vil at det skal se ut som at huden min flasser av. Det tror jeg kanskje er et problem med de fleste pudderne på markedet i dag, så ikke noe som trekker ned for min del! Anbefaler forresten å bestille rett fra hjemmesiden til Everyday Minerals, og ikke via norske nettbutikker :-) Og husk, alt under 350 NOK slipper du å betale toll på!

2 kommentarer to “Everyday Minerals ”

  1. Victoria Louise:

    Har ikke testet ut Everyday Minerals før, men favoritten er Bare Minerals! Hehe <3

  2. Martine Ruud:

    Victoria: Åh, det burde du! Det dekker mye bedre, holder lengre og koster kanskje halvparten av hva Bare Minerals koster!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)