The Body Shop

29.10.2015 - 10:15 am // Hverdag,Tips & anbefalinger

aloe-2 kopi

aloe kopi

aloe-4 kopi

aloe-3 kopi– Ny hudpleie fra The Body Shop –

Jeg har ganske sensitiv hud, og til tider ganske uren hud. Lenge trodde jeg at jeg hadde fet hud, men etter en tur hos hudpleieren for noen år tilbake fant jeg ut at jeg hadde ekstremt tørr hud. Begynte derfor med fuktighet istedenfor en serie mot fet hud, og da ble den brått mye bedre. Men likevel ikke bra! Jeg sliter fortsatt med litt utbrudd her og der, men ikke i nærheten av like ille som før. Siden jeg var i New York i januar har jeg brukt Vitamine E-serien fra The Body Shop, og jeg har vært strålende fornøyd! Hudkremen har jeg gått til innkjøp av flere ganger, og nattolja har jeg brukt hver dag siden. Ble også akkurat ferdig med toneren og vasken, men den har så ekstremt mye parfyme i seg. I det siste har jeg også vært litt mer tørr og irritert i huden, jeg vil påstå det er på grunn av høsten, og bestemte meg derfor for å bytte serie nå som høsten er på plass. Jeg har brukt denne før, og den er veldig mye mildere. Den renser godt, og toneren er veldig god. Vil bare påpeke at jeg har prøvd mange serier, men det ironiske er at de jeg har prøvd hos hudpleier har vært de seriene jeg har reagert kraftig på. De klager på f.eks. The Body Shop sine produkter fordi noen mener at de inneholder litt for dårlige ingredienser, men The Body Shop sine produkter er typ de eneste hudproduktene som ikke gjør at jeg får utslett. Nå er det også tilbud på disse ovenfor, så du får toner og cleanser for under 200 kroner! I tillegg kjøpte jeg med meg en øyekrem jeg har hatt lyst på lenge. Overraskende eksamensresultater og et enkeltmannsforetak som går bra gjorde at jeg ville belønne meg selv litt.

Men det er også det jeg har kjøpt i det siste, forutenom nytt pudder fra Everyday Minerals som ikke har kommet enda. Deilig med litt påfyll nå som årstidene er i rask forandring, og jeg merker på meg selv at det hjelper å bytte serie ut fra årstiden. Har også lest at det kan være lurt å bytte for bare en kort periode hvis du føler den gamle serien ikke lenger fungerer, for å så gå tilbake til den opprinnelige. Et lite tips om du skulle trenge litt inspirasjon på hudfronten!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)