Kveldens make-up

17.10.2015 - 3:46 pm // Mote

makeup-7kopi

Uten navn-133

Uten navn-122

makeup-2 kopi

makeup-4 kopi

makeup-3 kopi-Cheers, to the freaking weekend! –

Det er helg, det er lørdag og det er endelig på tide å reise på byen! I dag har jeg hatt dugnad, som er den siste for semesteret, og i går leverte jeg en fysikkoblig, en uke før fristen gikk ut. Med andre ord kan jeg ta en kveld på byen med goood samvittighet! Jeg har gledet meg hele uken, men siden det da alltid blir dårlig har jeg prøvd å skru ned forventningene litt.. Det gikk fint dårlig, så nå er jeg allerede ferdig sminket og håret er fikset. To vinflasker har ligget i kjøleskapet siden i går, og jeg skal straks avgårde på butikken for å kjøpe inn fryste jordbær og litt snacks. Vi reiser dog ikke på vors før halv seks, så frem til da tenker jeg noen minutter med full Martine-tid. For meg inkluderer det en kopp te, dyne og en eller annen serie på macen.

Jeg vil forresten tipse om øyeskyggene fra The Body Shop. Kveldens make-up ville jeg at skulle være fokus på øyne, og jeg vet ikke hvorfor, men jeg ville ha en annen øyenskygge enn den sorte jeg alltid har på. Litt lilla tenkte jeg kunne vært bra, og da tok jeg frem en øyenskygge jeg kjøpte fra The Body Shop i New York. Den var på salg til to dollar, noe som er ingenting. Jeg har ikke brukt den kombinasjonen før, men ved å blande gullfargen og lillafargen som er mørk, endte jeg opp med dette resultatet! Jeg ELSKER det! Øyenskyggen drysser ikke, den sitter lenge og den er heller ikke testet på dyr. Når man først er inne på det, lager YSL de beste mascaraene for volum. Jeg liker de ikke i hverdagen, men når jeg skal ha litt sterkere øyesminke er det som å ta på falske vipper. Lørdagens sminketips fra meg ;-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)