Coffee storing

01.10.2015 - 11:28 am // Tips & anbefalinger

nespresso-3 kopi

nespresso kopi

nespresso-2 kopi– OCD; obsessive coffee disorder –  

Er man student, bor man ofte på en hybel. Meg selv inkludert. Og med så få kvadratmeter involvert i livet mitt, føler jeg at alt jeg eier og har på en eller annen måte er en del av interiøret mitt. F.eks. har jeg ikke nok klesskap til å fylle alle klærne mine med, så jeg er nødt til og ha et klesstativ fremme for at jeg skal kunne ha alt i Oslo. Da har jeg heller valgt å bruke det som en del av rommet, ved at det lager et skille mellom senga og kjøkkenavdelingen, i tillegg til at jeg har de fine klærne mine fremme! Andre ting er jo bøker som må stå litt her og der, glass og kjøkkenartikler, og sist, men ikke minst: kaffe. Jeg har ikke kjøkken på rommet, så jeg har heller en liten “kjøkkenavdeling” hvor jeg har et kjøleskap og en kaffemaskin. Kaffekapslene har egentlig lenge vært et lite irritasjonsmoment, for jeg har hatt dem enten under senga og for hver gang jeg skulle ha kaffe, måtte jeg krype under og finne eska, eller så har jeg hatt dem i en mindre fin, firkantet boks hvor jeg har måttet ta ut alt for å se hva jeg egentlig har av kaffetyper. Men så kom jeg over disse på Søstrene Grene, og nå er plutselig kaffekapselene en fin del av interiøret! Jeg kjøpte egentlig den høye først og dro tilbake for enda en, men kom visst hjem med en lavere versjon. De har enda en lavere som jeg tenkte å drasse med meg neste gang jeg svipper innom, så har jeg tre beholdere i tre størrelse: ulike kaffetyper i hver av dem. De kostet rundt 20 kroner per stykk, mens Nespresso selger noe liknende for flere hundre kroner.. Det er ikke aktuelt med et trangt studentbudsjett, og om jeg skulle bli lei kan jeg heller bruke vasene til blomster. Noe de egentlig er ment for!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)