Kjenner du Bin Laden?

30.08.2015 - 7:17 pm // Reise

tyrkia2 kopi

tyrkia3 kopi

tyrkia4 kopi

tyrkia kopi• Our first day at the beach! 

At tyrkerne er så turistvennlige kan vel diskuteres. Nå er jeg først og fremst i tvil om at jeg har hørt det; det meste går vel i at de er innpåslitne og jager deg nedover gatene med varene sine, men når du blir ordentlig kjent med folk vil jeg påstå at de er generelt hyggelige. Men, under vår første middag i går, ble Haakon møtt med spørsmålet om han ikke kjente Bin Laden på grunn av skjegget hans. Litt senere gikk samtalen noe sånt som det her:

Kelner: Is this your first day here?
Meg: First day?
Kelner: Yes, cause you’re so white.
Meg: I’m always white..

I tillegg er det et par småting som har irritert meg i dag, for eksempel betaling av solsenger på stranden til tross for ditt og datt!! Ble så irritert at jeg ikke kommer til å gå dit igjen, selv om det er et stamsted av de som vi låner leiligheten av. Utenom det var det en fantastisk dag i sola, som har endt med en skikkelig rød legg. Ellers er jeg like hvit som vanlig, noe som er mektig imponerende ettersom at jeg blir like brent som grandiosaen til en full ungkar som nettopp har kommet hjem fra byen. Vi har også snorklet i dag på stranden og sett helt utrolig mye fisk! Gjennomsiktig, stripete og fantastiske. Noe litt annet å se på enn de typiske turistene som ligger strandet i vannkanten med rumpa i været og bikinien på halv tolv. I morgen har jeg planer om å gjenta nøyaktig hva jeg gjorde i dag, bare på en annen strand.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)