Turning 21

26.08.2015 - 4:12 pm // Hverdag,Mote

Uten navn-1

 • I’m turning 21! 

Jeg runder snart 21 år, det store tallet i USA. For min del er 20 et helt perfekt tall jeg hadde håpet på at jeg skulle være for alltid, men nå som jeg er på andre året av studiet mitt, fått verdens fineste gutt, et godt knippe med virkelig gode venner og et bra sted å bo, skal jeg kanskje ikke klage allikevel. Mange i en alder av slutten av tyveårene har jo ikke engang startet på studiene (om det er det de vil såklart), så jeg sier meg fornøyd. Normalt scroller jeg nettet etter GIFs som forklarer min frykt for å bli “gammel”, men nå skal jeg heller nyte. Og være takknemlig. Takknemlig for at jeg får lov til å fylle 21 år, og at jeg har planer om å feire med en haug gode venner helgen etter! Jeg har planlagt masse fint, blant annet punsj, kake og leker, så jeg gleder meg. Er det fint vær skal vi til og med feire på en takterasse, og jeg har kjøpt inn fakler så jeg kan garantere dere at jeg gleder meg!

Og til noe annet som også er stas med bursdager er såklart gaver. Nummer én er å feire med mine nærmeste, og nummer to er og bli satt pris på. Bursdagen er jo liksom din dag! Og i den anledningen har jeg noen ting jeg ønsker meg, som dere kan se over her. De aller beste gavene er jo som oftest bilder av meg og venner, eller noe man ikke ser komme, men som virkelig er gjennomført. Jeg synes slikt er så koselig! Om det så er å våkne opp til kaffe på senga, eller at noen du ikke har snakket med på en stund sender deg en bursdagsmelding. Men i tillegg er det noen ting jeg ønsker meg i år som jeg har laget i et bilde over her ^^^.

Coffe table books blir jeg aldri lei, og nå står boken IT fra Alexa Chung og boken how to be Parisianbegge i hardcover, på ønskelista mi. Jeg ønsker meg også alle slags type bøker, for jeg elsker virkelig å lese.  I tillegg ønsker jeg meg en fin vannkoker som ikke er stor (typ 1 liter), billetter til kino, andre planlagte arrangementer som f.eks. det å spise en middag eller dessert ute. Selvsagt også vin (i alle former, alt annet enn sprit!), pyntesaker som puter og telyste i løsvekt, men også telysholderen fra Tom Dixon som jeg har ønsket meg i flere år! Andre ting er mus og tastatur fra Apple, helst med engelsk keyboard da jeg bruker det for å programmere og presskanne fra Bodum i kopper som er til bare én kopp. Men det jeg ønsker meg aller mest er en fin, koselig og rolig bursdag, helst med ett glass vin og en god middag. ♥

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)