Nike Air Max

28.06.2015 - 4:07 pm // Mote

DSC_0526 (1) kopi

DSC_0543 kopi

nikeairmax

DSC_0548 kopi

 · A woman can never have enough shoes  ·

Hva gjør man når man får feriepenger fra to forskjellige arbeidsplasser og skattepengene inn på konto innenfor en kort tidsperiode? Jo, man kjøper sko. Mange sko. Disse har blitt ett av tre par jeg har kjøpt den siste tiden. Jeg fant de i Sverige, og selv om de er et hakk for store, nekter jeg å skille meg fra de. Som Live sa: “Hva er dette? Er jeg i himmelen?” Noe jeg sånn cirka er. Jeg har mer enn nok høye heler, og jeg kommer nok ikke til å kjøpe flere av det. Derimot er joggesko noe jeg velger å legge penger i, og som man aldri får nok av. De er tross alt behagelige å gå med (jeg gjentar hva Live sa: de er som å gå på skyer!), de går til alt og på grunn av dårlig rygg er ordentlige sko viktige. Ikke det at jeg trenger å forsvare mitt kjøp, ettersom at disse skoen er to die for! Neste par på listen er et par helt sorte joggesko, fra Nike Air Max, men de tenker jeg å vente med til neste sommer. Enn så lenge har jeg alt jeg trenger!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)