xx

04.06.2015 - 4:36 pm // Outfit

DSC_0038 kopi

DSC_0032 kopi

DSC_0005 kopi

Den som leter, den finner. Jakker, sko og vesker er min store kjærlighet, og jeg skal ikke engang prøve å telle hvor mange jakker jeg har fra før.. Men, de typiske main stream jakkene som jeg har sett på utallige jenter har også jeg falt for, men dessverre ikke funnet den perfekte. Å betale opp mot 1000 kroner for en jakke jeg kanskje bruker én sesong før jeg innser at jeg ser ut som en ku i den, var ikke aktuelt, i hvert fall ikke når den bare har vært ok. Jeg var innom Cubus, Bik Bok og Gina Tricot for å nevne noen, men ingen falt i smak. Så litt rundt på nettet, og tok sjansen på å bestille denne fra Vero Moda! Jeg elsker den, både i farge og passform. Ser dog nå at jeg er nødt til å stryke den før jeg bruker den, og ALDRI i mitt liv lukke den igjen. Utenom det så er den perfeksjon! Bestiller du på nett får du forresten 20 % rabatt på ditt første kjøp.

I tillegg til ny jakke har jeg på meg en relativt ny veske fra Adax som jeg elsker mer for hver dag som går. Jeg bruker den hver eneste dag, og nå er jeg hjemme ett døgn for å jobbe for avisen og da rommer den alt jeg trenger. I tillegg har jeg på meg en kjole jeg kjøpte på Fretex! Som bildene avslører er det også sol her i dag, til forskjell på resten av våren, men dessverre har jeg to eksamener igjen: matte og mek! Jeg har kjøpt inn jordbær og kaffe, så resten av dagen går med til å være begravd i bøkene. Den i går gikk fryktelig dårlig, men skal prøve å glemme det og heller fokusere på de gjenværende. Tror jeg kan gjøre det ganske bra på de!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)