matpakketips

28.05.2015 - 4:01 pm // Tips & anbefalinger

I dag, etter og ha arbeidet med vinkelhastigheter og dekomponering av krefter, gikk jeg hjem ett steg av gangen, og det føltes nesten ut som at jeg skulle kaste opp av fys-mek. Jeg. Er. Så. Lei. I tillegg har været tatt seg en god dose av noe fælt, og gitt meg sol og regn om hverandre. Jeg føler meg mer forvirret enn en gutt i puberteten! Så istedenfor å døse hodet av med en halvtime i senga med Friends på macen, bestemte jeg meg for å trene. Jeg har et nytt mål, og det er å trene annenhver dag. Ettersom at jeg trente på tirsdag, vil det si at for å overholde annenhver dag med trening måtte jeg trene i dag. Which I did. Jeg trodde helt ærlig at jeg skulle dø i det jeg nærmet med fem kilometer, og når jeg kom hjem liknet jeg mer på en tomat enn et menneske. Oi, så rød du er i ansiktet! Nei, tuller du? Jeg har bare vrengt lungene mine i håp om å få kondisjon som er litt bedre enn en 80-åring. Men jeg klarte det, og nå er jeg stolt. Og sliten. Og fortsatt litt lei, men det føles tusen ganger bedre å skulle lese litt videre nå som jeg faktisk er dunzo med dagens trening.

Og når vi først er inne på trening, MÅ jeg tipse dere om det beste jeg har kjøpt på lenge! Yoghurt er noe av det beste jeg ved, og granola på toppen gjør det hele til et perfekt mellommåltid. Dessverre har man som regel bare to alternativer; kjøpe det ute til en svimlende pris, eller helle granolaen oppi yoghurten med en gang, og innen man rekker å fortære den sitter man og spiser våt granola. I går kom jeg derfor over denne smarte koppen på Grafens, og jeg var simpelthen nødt til å kjøpe den!

DSC_1124 kopi

DSC_1124 kopi2

Jeg sjekket prisen på eBay når jeg kom hjem, og der lå den til 84 kroner. På Grafens kostet den altså 59 kroner, som vil si at det er billigere og kjøpe den der. Og du kan tenke deg at når du har brukt den noen ganger, har du spart den inn. Da kan jeg vel nesten si at jeg fikk den gratis ;-)

2 kommentarer to “matpakketips”

  1. Tonje:

    Uuuh den der likte jeg :-)

  2. Martine Ruud:

    Tonje: Ja, den er helt genial :) Plutselig er matpakka blitt ti ganger bedre!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)