COPENHAGEN: THE VIDEO

26.05.2015 - 11:00 am // Reise

Det har vært så deilig med langhelg! Jeg føler jeg har fått gjort litt av alt; fått frisk luft, spist altfor mye mat, drukket altfor mye cava, lekt i hagen, lest, slappet av og vært med familien. Fra fredag til søndag var jeg med Haakon på hytta hans i Sverige, hvor også moren hans var. Vi fikk mat servert rett etter hverandre hele dagen, og når man er student setter man ganske stor pris på hjemmelaget, god mat. Mmm!

Jeg har litt bilder fra helgen, så de kommer litt utover uken. Men aller først tenkte jeg å vise dere en film jeg laget fra Københavnturen vår i april. Jeg er litt sånn at når jeg ser tilbake på ting, blir de bare bedre og bedre. Jeg er flink til å ta bilder, men de gir ikke den samme stemningen som video synes jeg. Og det fikk jeg merke nå! I går gjorde jeg den endelig ferdig (hei treig), og når jeg så den fikk jeg tilbake de gode minnene og det var som at jeg var der. Man husker så mye mer! Ser nå at kameraet mitt virkelig er elendig til å filme med, og at jeg kanskje burde kjøpe meg et videokamera med tanke på hvor mye jeg filmer. Men så var det det med lånekassen, stipend, jobb og studier. Det går liksom ikke opp, og jeg vil heller kjøpe meg et kompaktkamera først.. Nok om det: her er videoen fra København! Kanskje ikke like interessant for dere som for oss som faktisk var der, men gode minner er det :-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)