NYC: TAO

06.05.2015 - 9:08 am // Reise,Tips & anbefalinger

Jeg tenker på New York City daglig, og hver gang blir jeg litt og litt mer forelsket. Når jeg var der gikk det nok ikke opp for meg hvor fantastisk byen var, men forhåpentligvis får jeg reise dit igjen veldig snart. Denne gangen håper jeg da at det blir på sommeren, og ikke når det er snøstorm og så kaldt at man går rundt kvalm i fem dager og ender opp rævsyk på flyet hjem…

IMG_6839 kopi

IMG_6840 kopi

IMG_6841 kopi

IMG_6825 kopi

Men ett av høydepunktene på turen var uten tvil maten. Etter og ha tittet på Buffalo Exchange en liten stund (som ble til en lang stund. Vi kom fem minutter for sent på grunn av NYC-trafikken!!), kom vi valsende inn på restauranten med den store Buddhastatuen og lyset skrudd ned på minimum med handleposene i begge hender. Fikk plassering på et bord, og tidenes meny ble stilt opp foran oss. Jeg snakker selvfølgelig om TAO.

Hva jeg skulle ha, var det aldri tvil om: orange crispy chicken. Om den var crispy? Ja! Om den var fantastisk? Ja! Om det var altfor mye? JA! Jeg er nesten sikker på at vi kunne vært tre voksne mennesker og likevel blitt mette om vi delte én persjon, men ettersom at dette var en av våre siste dager hadde jeg lært at det er greit å ikke spise opp alt du får servert (er det forresten rart at mange amerikanere er tykke. Ett måltid tilsvarer 3-4 her hjemme vil jeg påstå). Så det gjorde jeg altså ikke. Men jeg spiste sakte, helt til jeg ble så mett at jeg ikke klarte å presse ned en hel bit, og måtte forsikre meg om at jeg syntes det var godt når jeg leverte tilbake 3/4 av maten. Forutenom denne kyllingen ble det forrett med dumplings, dessert med en slags kokossuppe og iskrem, to glass champagne og sprite. Og kjære Gud, for en champagne. Det er det beste jeg har smakt på lenge, og gjorde måltidet komplett!

IMG_6835 kopi

IMG_6836 kopi

IMG_6843 kopi

IMG_6842 kopi
Jeg vil nesten påstå at dumplingsen var måltidets store vinner, og neste gang er det nok det jeg går for. Det var også veldig morsomt å se alle som var der midt på dagen! De typiske rike NYC-fruene som satt der med vesker andre bare kan drømme om, jentejengen ala Gossip Girl som satt og snakket om alt og ingenting, samtidig som de så ganske så.. snobbete ut. I know I know, never judge a book by it’s cover, men det gikk så rett inn i alle serier du ser om New York at jeg koste meg maksimalt!

Og dere? Husk å reservere bord i god tid, og sett av noen timer. Og ikke gå amok på Buffalo Exchange en time før du skal være på restauranten. Det ender opp med hastekjøp, og at du lar være å kjøpe et par Ralph Lauren heels.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)