Five things

28.04.2015 - 2:12 pm // Hverdag,Mat og drikke

DSC_0113 kopi^^^Hjemmelagde hamburgerbrød er noe jeg bruker flere timer på, men resultatet blir alltid så mye bedre og dessuten er det bare å fryse ned resten. Doble oppskriften, så har man hamburgerbrød i lang tid fremover!

DSC_0140 kopi^^^Favorittburgerne! Karbonadedeig, hvitløk, rødløk, egg og krydder.

DSC_0155 kopi^^^Og favoritttilbehøret; hjemmelaget dressing, rødløk, salat også alt annet man måtte ønske.

DSC_0186 (1) kopi

DSC_0190 kopi^^^Blomster er fortsatt en favoritt, og disse falt jeg for. Vet ikke hva slags type det er, men fargen var så spot on nå som det er vår!

DSC_0206 kopi

DSC_0199  kopi^^^Når man får til den perfekte frostingen.. mmmm

Føler jeg fikk gjort så mye i helgen, og den følelsen er fantastisk. Jeg lagde blant annet hjemmelagde hamburgere, og på søndag bakte jeg gulrotkake. For første gang ble frostingen ett hundre prosent perfekt. Ingen klumper i melisen, akkurat perfekt mengde, ikke for søt og heller ikke for sur. Rett og slett perfekt! Har fortsatt en halv kake med gulrotkake igjen, og den har jeg planer om å spise en hel del av i løpet av uken. Tenk at man betaler opp mot femti kroner for et usselt stykke ute, som som regel smaker middels, når det tar deg maks én time å bake en helt perfekt kake selv?

Været i Oslo for tiden er vårlig. Altså varmt, men også kaldt med vind. Eksamen nærmer seg litt fortere enn jeg vil tenke på, og det gir meg en liten klump i magen. Prøver å nyte dagene så godt det lar seg gjøre i mellomtiden, og i dag har jeg tatt en liten pause (liten og liten, ble fort to timer) midt på dagen. Jeg ligger endelig frempå med matte, noe som føles fantastisk. Selv om været er fint, har jeg planer om å sitte inne resten av dagen med bøkene. På torsdag er det konsert, og på lørdag skal jeg en tur til Sverige! Jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)