Jonoe Sushi

22.03.2015 - 10:48 am // Mat og drikke

IMG_7015 kopi

IMG_7021 kopi

IMG_7023 kopi

janoe

janoe1I går hadde jeg en helt perfekt lørdag. En sånn lørdag som gjorde at jeg kom hjem med et smil, og ble spurt hva i all verden som hadde skjedd med meg. Først satt jeg på lesesalen fra rundt halv elleve til seks hvor jeg fikk lest masse og en hel del løsnet opp for meg. Den følelsen er fantastisk, og noe jeg ikke har hatt på lenge. MEK1100 er faktisk et fag jeg har vurdert å droppe nå, og ta senere, fordi at jeg ikke får fokusert nok på de andre og ikke skjønner en verdens ting av. Men nå har jeg altså forstått en hel masse mer, og tanken på eksamen er ikke lenger noe som får meg til å ville ta selvmord.

På kvelden var jeg ute og spiste sushi på Jonoe på Grünerløkka, et sted jeg ikke hadde hørt om eller spist på før. Jeg fortrenger at det finnes spisesteder i Norge, for det har liksom alltid vært noe man gjør på ferie. Jeg innbiler meg at det er dårlige spisesteder og ikke minst altfor dyrt, men etter at jeg flyttet til Oslo har jeg endret litt meninger. Jonoe er en av grunnene til dette! Det var som at jeg satt på en restaurant i London og jeg hadde skikkelige feriefølelser, i det 18 sushibiter kom på bordet foran oss. Maten smakte himmelsk, og prisen var ikke så altfor ille heller til tross for kvaliteten! Det som gjorde hele opplevelsen var nok de fantastiske bildene på veggen, og det var like før jeg dro med meg alle under jakka og løp. Jeg skal uten tvil tilbake hit igjen om ikke så lenge!

Nå sitter jeg på et iskaldt rom, med telys tent og te i hånda i håp om å ikke fryse til is. Jeg presterte å la vinduet stå på vidt gap i natt (les: gadd ikke å lukke det igjen), så nå er jeg rimelig sikker på at temperaturen på rommet mitt nærmer seg minusgrader. Jeg planlegger så smått uken som kommer, for den blir rimelig hektisk. Ikke nok med at jeg har hele tre midtveiseksamen, men i morgen kveld (!!!) skal jeg på konsert for å se The Script sammen med Haakon og Ingerid, og jeg gleder meg helt vilt. I tillegg skal jeg slå forrige ukes treningsopplegg, og satser på fire knallgode økter. On top of that er det påske etter fredagen, og jeg er nødt til og få ferdig et par småting i løpet av uken ettersom at jeg reiser hjem til helgen (begynner og få så smått hjemlengsel, og jeg har store planer om å nusse på samtlige av tantebarna mine i løpet av påsken. Hei underskudd på tantekos!). Men før jeg får gjort noe som helst av dette, skal jeg hente klesvasken min som er til vask og vekke dovendyret ved siden av meg og få i meg søndagsfrokosten.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)