I would’nt mind wearing

20.03.2015 - 10:53 am // Mote

dressfridayJeg bruker skjørt og kjoler uten tvil mesteparten av tiden, men det hender at jeg hopper i en jeans. Sånn som i dag. Jeg har plassert meg på UB med kaffekoppen i venstrehånda og matteboka liggende ved høyrehånda, snart klar for å lese første etappe frem til halv tre. Men så trenger jeg litt tid til å starte dagen, og hva er vel bedre enn å titte litt på nettet? Jeg vil si at jeg shopper ekstremt sjeldent, og sist jeg nå handlet var i New York i januar. Jeg reiser på ferie om litt under to uker (!) hvor jeg har planer om å kjøpe en skoleveske i skinn, men jeg har ingen større planer enn det. Men midtveiseksamen er ferdig om nøyaktig én uke, og jeg vurderer sterkt å belønne meg med en av kjolene ovenfor. De to til venstre funker like bra til fest som til hverdags om du spør meg, og kjolen til høyre blir perfekt nå som sommeren endelig er på vei. Dog holder jeg en knapp på den lyseblå til venstre! Jeg elsker snittet, og fargen er en jeg ikke har i klesskapet fra før av. Men nå får jeg se hvordan jeg gjør det på eksamen. Om jeg føler det går helt til vest, klarer jeg ikke helt å rettferdiggjøre at jeg skal kjøpe enda en kjole selv om prisen ikke er ille!

Og med det, ønsker jeg god helg. Min kommer til å bestå av lesing, Sons of Anarchy og sushi!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)