Om Gud ikke var med meg..

09.03.2015 - 9:15 am // Fysikk

.. hadde jeg trolig vært død i dag. Nå er jeg ikke troende, og ikke det at det har noe å si, men i går var jeg i et lite sekund helt sikker på at det var høyere makter inne i bildet i det flyet datt noen meter ned i lufta mens vi var på vei fra Tromsø til Andøya. Jeg trodde helt oppriktig at jeg skulle dø, og jeg har aldri opplevd en sånn frykt før. Om jeg ikke hadde flyskrekk fra før av (noe jeg faktisk har litt, tross for at jeg flyr flere ganger i året), skal jeg garantere deg at jeg har det nå. Jeg gruer meg allerede til fredagen, og har sjekket været en del ganger det siste døgnet. Siste statusupdate er at det er meldt 12 m/s i vind. Om jeg blir værende på Andøya vet dere nå hvorfor!

I går var rett og slett en helt jævlig dag, og hadde det ikke vært for at verdens beste fulgte meg til både t-banen og toget, hadde jeg kanskje ikke vært på Andøya i dag. To flyturerer føltes ut som helvete på jord, men når jeg overlevde det, så overlever jeg resten av uken også! Nå har jeg akkurat hivd i meg litt frokost og sitter på rommet og slurper i meg dagens andre kopp kaffe. Vi blir hentet med en taxi om ett kvarter, hvor vi skal bli tatt med bort til space senteret og så skal vi begynne å jobbe med det vi kom hit for. Jeg har egentlig tenkt at teoretisk fysikk er veien jeg vil gå, men i det siste har eksperimentell fysikk og litt mer ingeniørrettet vei vært noe jeg har snust på, så jeg håper jeg kommer med på den eksperimentelle gruppa! Vi har dager fra rundt kvart på ni til ni, så det er lange dager her oppe. Men med digg frokost i magen, en del desiliter med kaffe rikere og ikke minst en full natt med søvn er jeg klar!
DSC_0278 kopiJeg har med kameraene mine, så forhåpentligvis får jeg knipset litt bilder i løpet av dagene jeg er her. Drømmen er og få til et krystallklart bilde av nordlyset også, men sånn været er nå tviler jeg sterkt på at akkurat dét går i oppfylelse!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)