iPhone lately

04.03.2015 - 10:46 am // Fysikk,Hverdag

^^^ solbriller, koffeindrikke, nye sko fra Ecco og Cava er noe som beskriver min hverdag i det siste. Ikke akkurat cavaen, da jeg dessverre må vente til lørdagen med å drikke den. Men solen har inntatt Oslo, og selv om det føles ut som nordpolen den ene dagen og Tyrkia den neste, er det sinnsykt deilig å gå ut døra med solbriller på huet. Jeg tar også kleine selfier på badet etter countryfestival i spektrum hvor jeg er tvers igjennom lykkelig på grunn av Luke Bryan. Tror jeg kan leve på den helgen i tre hundre år fremover i tid.

I går var jeg også på et infomøte angående Andøyaturen jeg skal på til helgen. Jeg trodde vi dro sent søndag, men flyet går visst klokken ni! Det skal bli jævlig artig og dra rett fra et ball til flyplassen, men hva man vil får man til. På infomøtet fikk vi litt informasjon om hva vi egentlig skal gjøre, og kort fortalt er vi rundt 20 elever fra UiO og noen universiteter i Canada. Vi deles opp i fire grupper som har ulike oppgaver, f.eks. er det en rakettfysikk-gruppe som jeg håper på å komme med på. Det er heller ikke fotoforbud, store sjanser for nordlys og vi får dekket hele oppholdet. Helt greit spør du meg! Jeg har så smått begynt å pakke ned kofferten i hodet mitt, og jeg skal altså ha med tre objektiver og stativet til kamera, for nordlys er jeg nødt til og få et bilde av hvis jeg faktisk får oppleve det.

Jeg tror det kan bli ganske spennende og helt ulikt noe annet, selv om vi er strandet på en øy i nord i fem dager. Men aller først: enda en oblig i fys-mek. I går ble vi ferdig med én, og nå sitter jeg på VB og venter på resten av gruppa. Noen er morgenfugler, mens andre kanskje ikke er det ;-)

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)