Top of the Rock

11.02.2015 - 11:05 am // Reise

nyc

nyc2

nyc3

nyc4
På tide med første ordentlige NYC-post, bare litt over en måned etter hjemreise. Kremt. Uansett, noe av det jeg gledet meg mest til med å reise til NYC var jo å se byen fra en høyde. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for top of the rock, ettersom at man da får utsikt mot Empire State Building, som jeg alltid synes er vakker på bilder. Jeg angrer ikke for og si det mildt. Vi tok heisen opp til toppen (som forresten tok flere etasjer per sekund!! Jeg fikk faktisk dotter i ørene av det) etter og ha stått litt i kø, men når vi kom på toppen var det ikke så mange mennesker jeg hadde trodd. Jeg fikk god plass til å ta de bildene jeg ville, men ettersom at det var typ sprengkulde skyndte jeg meg inn igjen og satte meg. Bildene i dagslys ble bra, men nå var jeg klar for bildene i nattlys.

Det ble til at jeg ble sittende litt for lenge, og i det jeg reise meg var sola akkurat gått ned og verdens fineste lys jeg noen gang har sett lyste mot meg. Det var som et uvirkelig bilde, og det er nettopp dette øyeblikket jeg husker best. Himmelen var mørkeblå, men med en knall orange linje langs hele. Det var SÅ vakkert, og i det øyeblikket forelsket jeg meg helt i New York! Jeg skyndte meg ut og trosset kulda, knipset et par hundre bilder og gikk inn igjen. Det var ikke så lett som jeg hadde trodd, så dagsbildene ble uten tvil de beste. Det ene er nå som bakgrunn på macen, og som gir meg en god følelse hver gang jeg slår opp pcen!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)