Ukens opp&ned

08.02.2015 - 10:19 pm // Ukens opp&ned

OPP:
-Bra jobbhelg! Jeg elsker jobben min, og når den kan kombineres med at jeg reiser hjem for å besøke familie og være barnevakt for den minste i familien er det en perfekt helg i mine øyne.
-Tacokveld med pappa. For og så finne ut at han har snapchatet det (hva skal egentlig menn i 40-årene med snapchat??) etter at maten er spist opp. Tror jeg døde.
-Min brilliante fremtidsplan, utvilket med Johannes. Hadde jeg klart å lage en t-skjorte som endret GIF ut i fra hva jeg tenkte kunne jeg trolig lagt opp alle andre planer og sett meg fornøyd med livet. Altså, million dollar idea anyone?!
-Trening, trening, trening! Jeg er i gang igjen.
-Presskannekaffe. No words needed. Har forresten dratt med meg en til BS. Fra og med nå er det koffeininntak på høyt nivå, slik at jeg kommer meg igjennom pensum. Etter endt FAM-studie trenger jeg ikke bare rydderehab, men koffeinrehab også.

NED:
-Trening. Bendag med Johannes resulterte i at vi avsluttet med Kardashianmaskinen som han sa jeg kunne kalle den, og dagen etterpå følte jeg meg som en rævpult and. Altså, SÅ vondt! Jeg kom meg såvidt ut av sengen og måtte faktisk rulle meg rundt for å komme meg opp. ^^^ ergo gifen ovenfor.
-Punkt én på opp-lista. Prøv å holde følge med en soon to be ett-åring mens du såvidt klarer å gå. Jeg tror kanskje det er verre enn å føde.
“Du må ha et slags syndrom” hilsen Haakon. Bare fordi at jeg støvsuger daglig, klorer ganske mye av tingene mine og spriter telefonen min titt og ofte betyr det ikke at jeg er mentalt gal. Eller?
-Apple, og spesielt iPhone. En irriterende flekk på kameraet har jeg utsatt lenge nok, og bestemte meg for at telefonen skal på service. Det inkluderte med en stk. ødelagt torsdag, hvor jeg brukte mange timer på å fikse telefonen igjen. Først låste den seg og det var umulig og få åpnet den igjen, og så funket ikke iMessage før ett døgn senere. HVORDAN overlevde jeg uten å sende GIFs i ett døgn?? Noen, gi meg en premie.
-En generelt drittuke, hvor alt har gått til helvete. Jeg har også vært på krigsstien og tenkt at jeg skal kvitte meg med alle som irriterer meg. And so I did.
-At jeg lørdag kveld spiste så ekstremt mye pizza og godteri at jeg ble dårlig, og gikk og la meg klokken ni. Klokken NI på en lørdags kveld. Hello retirement. Det resulterte i at bikkja mi stod opp klokken seks på søndag. Awe to the some.
-Menn. Unnskyld meg, men brenn i helvete samtlige av dere. Kvinner er jævlige, men menn er umenneskelige.
Studentøkonomien. Jeg tror muligens at jeg kommer til å ende på gata hvis jeg ikke finner en løsning på dette marerittet.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)