marc by marc jacobs

01.02.2015 - 4:11 pm // Mote

IMG_6891 kopi

IMG_6893 kopi

IMG_6894 kopi

IMG_6898 kopi kopi

Jeg har lenge likt enkelte varer fra Marc By Marc Jacobs. Jeg synes mye av det har vært harry (f.eks. produktene i plast med neonfarger…), men mye har også vært fantastisk fint. De matte produktene deres, som denne lommeboken, har jeg siklet på i en lang stund og i går ble den altså endelig min. Jeg skulle kjøpe den i New York, men jeg fant den ikke noe sted. I går derimot, mens jeg og Romina var på en hurtigdate nede i sentrum endte vi opp på MBMJ-butikken i sentrum og der var den til -30 %!! Var litt usikker på om jeg faktisk skulle kjøpe den nå som jeg akkurat har sagt opp den ene jobben, men det er en utgått modell så da var det siste sjanse. Da måtte jeg slå til, og nå vil jeg si at samlingen min er ganske komplett. Jeg har ikke planer om å handle noe som helst på en lang, lang stund. Så får vi nå se hvordan det går ;) Men med tre fine lommebøker, har jeg mer enn nok å velge mellom.

Søndagen er ellers godt i gang. Startet dagen med søndagsfrokost (typ høydepunktet av uken), og så har vi liggi og sett på Boardwalk Empire hittil. Nå derimot skal jeg se noen forelesningsopptak og få ferdig ukesoppgavene. Jeg henger ikke etter enda, og det er en sinnsykt deilig følelse!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)