preview

24.01.2015 - 4:20 pm // Reise

DSC_0104 kopi kopiJeg byr herved på et lite bilde fra New York City, tatt på Rockefeller. Jeg drømmer meg tilbake til akkurat dette tidspunktet titt og ofte, og jeg fatter ikke at en by kan være så vakker, stor, liten og majestetisk på én og samme gang. Sola er jo ofte også med på å gjøre byen vakker, og akkurat denne dagen hvor jeg stod på taket og trodde jeg skulle smelle med av kulde var sola rett og slett vakker. Byen også.

Tilbake til Norge; nå er det lørdag, jeg føler meg fortsatt litt dårlig og nesesprayen er lagt på hylla. Etter over ti dager (kremt) med intens bruk av nesespray er det på tide å legge den vekk så jeg ikke blir helt avhengig. Jeg har egentlig masse jeg skulle gjort, som lekser, jobb, skriving her og der og ikke minst trening (det er faktisk OVER en måned siden sist), men jeg blir sliten bare av å gå opp trappa fra vaskekjelleren. Formen er virkelig ikke der den en gang er, og med tanke på at jeg fortsatt er syk så tar jeg det rolig. Har planer om å innta store mengder te resten av kvelden sammen med Ylva, og så skal jeg titte over litt pensum og forhåpentligvis regne noen oppgaver. Ikke den mest spennende helgen, men definitivt en jeg trenger.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)