Wayback

16.12.2014 - 11:29 am // Outfit

DSC_0022

DSC_0044 kopi

DSC_0045 kopi

DSC_0047 kopi

DSC_0051 (1) kopiOverdel fra Gina Tricot og sko fra Acne.

Det er siste dagen før min siste eksamen før jul, klokken bikker snart halv elleve og jeg har enda ikke åpnet boka. Jeg har egentlig gått inn i julemodus, hvor det er en god blanding av at jeg har gitt opp programmering og en god blanding av at jeg er dritt lei. Jeg føler ikke jeg har lest nok, men jeg tenker utelukkende på programmering. Når jeg gjør noe tenker jeg “dette kunne jeg programmert, for å finne sannsynligheten til!” eller så har jeg sittet og sett på True Detective og tenkt på for loops hver gang ordet for har blitt sagt. Det er et tegn på at jeg har lest en del allikevel.

Har nettopp lagd meg en gigantisk kopp med chai te i håp om at halsen skal bli bedre og at jeg ikke skal ende opp rævsyk i morgen etter eksamen (as always), og resten av dagen skal sjokkerende nok brukes på å lese. Kun litt over ett døgn igjen så har jeg over en måned med juleferie! Det skal bli så godt, og så utrolig etterlengtet.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)