Chloé

14.12.2014 - 5:08 pm // Personlig,Tips & anbefalinger

chloee

Jeg har så latterlig mange parfymer at det er på grensen til å være flaut. Bare på BS har jeg fire nesten fulle flasker med parfyme, og da har jeg ikke telt med de jeg har forlatt hjemme. En av grunnene er at jeg har en ferietradisjon, og det er å kjøpe ett par joggesko og en ny parfyme hver gang jeg er ute og reiser. Joggeskoene kjøper jeg fordi det er billigere, men parfymen kjøper jeg fordi det gjør at den lukten minner meg om den turen. Et par bomkjøp har det såklart blitt igjennom årene, for eksempel denne fra Chloé. Jeg synes den lukter helt helt helt for jævlig, og jeg fatter ikke hvorfor jeg kjøpte den. Men, den har en fantastisk fin flaske, så istedenfor å gi den videre eller kaste den så bruker jeg den litt innimellom (sånn for og få brukt den opp), i tillegg til at jeg bruker den som pynt.

Til tross for den grusomme lukta, kan jeg ikke la være å smile når jeg tar den på. Jeg får minner tilbake til turen jeg kjøpte den, London med pappa i 2011. Jeg husker butikken jeg var i, taxituren på vei hjem med Chanelposen i hånda hvor det lå min første Chanelneglelakk (som by the way er noe av det dårligste jeg har prøvd), og Chloé-parfymen godt plassert ved siden av meg. Jeg husker jeg tok undergrounden til Nothing Hill søndag morgen hvor jeg satte meg på Starbucks og bestilte min faste frokost: croissant og iced caramel macchiato. Jeg husker skjørtet jeg kjøpte fra H&M i leopardprint som jeg fortsatt har, og skjørtet fra Dorothy Perkins som ligger rett ved hotellet jeg og bestemor bodde på. Jeg husker lukta av undergrounden, blir minnet om vinden som blåser i det du går forbi på Nothing Hill-stasjonen, og jeg husker vi sto og ventet på overgrounden. Men mest av alt husker jeg at jeg var lykkelig ♥

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)