Solnedgang

13.12.2014 - 5:50 pm // Foto

Dagene flyr avgårde uten at jeg rekker å tenke, men noen ganger når jeg kommer hjem fra skolen er sola på vei ned og jeg blir lamslått hver gang jeg går over plassen til inngangen hvor jeg bor. Her om dagen var himmelen rett og slett for fin til at jeg kunne la være, så jeg sprang inn og hentet kameraet og gikk på toppen av bygningen for å knipse noen bilder. Jeg mener, tenk at jeg bor her!
sunsetbs

sunsetbs2Solnedganger er det fineste jeg vet, for det minner meg om bestemoren min. Når jeg var liten var jeg to turer til Nord-Norge med besteforeldrene mine, men jeg husker spesielt én gang hvor vi tok ferja ved midnatt hvor det var midnatssol og vi satt å spise rekesmørbrød. Det var en magisk stund som jeg aldri kommer til å glemme, og for hver gang det er en fin solnedgang blir jeg litt ekstra glad inni meg nettopp på grunn av de menneskene.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)