Ukes opp&ned

07.12.2014 - 10:16 pm // Ukens opp&ned

OPP:
-Crepe de Marie med Romina.
-Ferdig med én eksamen. Kun to igjen nå!
-Julemøtet som ble avsluttet med allsang. Heck to the yes.
-Tavler som man kan klistre på hvor man vil, og så kan man skrive med ordentlig skolekritt. Jeg har nå klusset ned noen formler og litt annen informasjon jeg er nødt til å lære meg innen onsdag.
-Fredagsøkten med bentrening har resultert i at jeg såvidt har prestert å gå i hele helgen. Det toppet seg når vi hadde en massasjering lørdag kveld, og det endte opp med å se ut som en orgie. Aldri igjen.
-Te. Te. Te. Jeg trenger ikke å si hvor mye jeg elsker te.
-Søstrene Grene! Jeg elsker Søstrene Grene, for jeg finner så mange småting som gjør alle julegavene mine komplett.
-Og speaking of christmas presents, jeg mangler et par stykker så er jeg helt ferdig!
-Acne Pistol boots. Jeg elsker de av hele mitt hjerte, og har innsett at jeg ikke trenger en mann nå som jeg har disse.
-NLY kjolen min som kom i posten. Jeg var redd for at jeg skulle se ut som en julepølse i kondom, men jeg ser rett fin ut i den. Mer, mer, mer!

NED:
-At jeg har hatt Chanel Solei de tan i typ 4 år, og først i dag funnet ut hvordan den skal brukes. Jepp, der ser du hvor mye jeg interesserer meg for sminke. Men however, nå som jeg har påført den riktig skal jeg innrømme at det er uten tvil et av de beste sminkeproduktene jeg noen gang har brukt!
-Den perfekte reisestørrelsen til Lancome-parfymen min presterte å åpne seg i bagen min. Hello truser som lukter som om de er dynket i Lancome.
-Gutter som ikke tar et hint. Må man sende med en bruksanvisning for hva man sier og skriver, for at de skal forstå det?
-Klesstilen i Oslo. Jeg er så drita lei sorte jeans, sorte skinnsko, lang strikkejakke og helst en hvit bluse. Jeg tror målet til de fleste er å se identisk ut med resten av Oslos innbyggere. Ironisk nok er jeg en av de etter at mamma strikket verdens fineste jakke til meg. L to the ol.
-“Du få terningkast.. fem!” Jeg vet ikke om det var fint sagt, eller om det var en insult.
-Mine ikke-eksisterende evner til å gå med høye sko når jeg er støl. Se for dere en gravid and, med en trepinne opp i rumpa.
-Jeg har sett typ 2-3 mennesker fra studiet mitt de siste to ukene på grunn av eksamen. Begynner å føle meg forlatt og ensom.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)