Ukens opp&ned

01.12.2014 - 10:04 pm // Ukens opp&ned

OPP:
-Fint vær.
-Indisk til middag søndag kveld med elleve andre. Dét var kos.
-… og så avsluttet vi like gjerne med å kjøpe frozen yoghurt på 7/Eleven like etterpå. Det var faktisk enda bedre, til tross for minusgrader herifra og til helvete.
-Jeg føler jeg ligger greit an i forhold til eksamen.
-Powerwalking som resulterte i at jeg så verdens søteste hund (altså min egen), som kom løpende mot meg. Hjertet mitt smeltet!
-Julegavehandling! Jeg har brukt noen hundrelapper, men til gjengjeld har jeg funnet verdens beste julegaver. Her om dagen satt jeg faktisk med tårer i øynene fordi den ene julegaven min blir så bra. Vil nesten beholde den selv, hadde det ikke vært for at verdens beste mennesker skal få den.
-Gitarspilling søndag kveld, mens jeg og Erik diskuterte amerikansk litteratur. Jeg blir så sjalu når folk har littertureksamen, mens jeg pugger Taylormetoder og Gud veit hva.
-Taco til fredagsmiddag!
-At skjerfene mine fra Moss Copenhagen endelig tok seg turen fra Danmark til Norge.
-Bloggen twinpeaks.dk. Det er virkelig verdens sejeste blogg! Forfatteren, Mette Marie, er en av de bedre skribentene i tillegg til at babyene hennes er typ verdens søteste.

NED:
-At det bare er noen få dager igjen med hunden min i samme by. Fuck at jeg ikke kan ha hund på BS!
-Formen hele uken. Har følt meg småuggen med konstant vondt i halsen. Jeg skal IKKE bli syk nå! Da vet jeg hvem som kan brenne i helvete.
-Treningen denne uken. En økt takk skal du ha!
-Ubrukelige lesedager torsdag, fredag og lørdag.
-The Secret Life of Walter Mitty. Til gjengjeld hadde den veldig bra filmmusikk, som allerede er lagret på Spotify og replayed sikkert hundre ganger.
-Og når vi er inne på musikk: Stay alive med Jose Gonzales.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)