black, black, black

30.11.2014 - 9:46 am // Outfit

DSC_0339 kopi

DSC_0336 kopi

DSC_0324 kopi

DSC_0262 kopi

DSC_0234 kopi

DSC_0340 kopiFoto: Wanja

Jeg fant et par bilder jeg ikke har rukket å post/latt være å poste fordi jeg ser ut som en hvalross, men her er de altså. Jeg har på meg et par favorittsko fra Din Sko, jakke fra B Young og såklart skjerf fra Moss Copenhagen. Nå skal det nevnes at disse bildene ble tatt i oktober (!), men det er fortsatt ikke snø på bakken, så det ser cirka likt ut.

Nå er det søndag og klokken bikker snart ni. Jeg skal samle sammen bøkene mine og komme meg bort på biblioteket her på BS. I dag er det MAT1100 som er i fokus frem til klokken 18, og så skal vi faktisk en haug folk ut å spise thaimat. Hvordan akkurat dét kom i stand aner jeg ikke, men jeg har aldri spist ordentlig thaimat i Oslo så hvorfor ikke. Koselig skal det i hvert fall bli! Men aller først skal jeg drikke opp teen min og spise den obligatoriske søndagsmiddagen på BS med laks, muggost og jordbærsyltetøy, og selvfølgelig appelsinjuice. Stor, stor luksus i en studenthverdag!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)