Ukens opp&ned

23.11.2014 - 9:10 pm // Ukens opp&ned

OPP:
-Jobb. Jeg ELSKER at jeg endelig har fått tak i en jobb, og jeg ELSKER å jobbe. Det er ganske slitsom å stresse hjem klokken elleve på kvelden når man skal tidlig opp neste morgen for å lese, men det føles ut som at tusen kilo har blitt løftet fra meg når jeg vet at jeg har en fast inntekt i måneden. Hello BSU-sparing og New York-tur!
-At jeg tok 70 kilo i knebøy på fredag, med 10 repetisjoner. Johannes påpekte at stangen bøyde seg litt, og dét er kult.
-Schmidt i New Girl. Jeg går virkelig aldri lei av den fyren.
-At det faktisk bare er noe med førti dager til jeg er i New fuckings York!! Det er helt vilt å tenke på, og nå som jeg vet at jeg har litt penger jeg kan bruke til å kjøpe det jeg vil og en egen konto med penger til mat og drikke, så teller jeg ikke bare dager, men også timer og minutter. Hjelper heller ikke når en kompis som er i New York as we speak sender bilder av en fantastisk utsikt. Snart er det min tur!
-Dessert på BS søndag kveld.
-Den nye Hunger Games-filmen. Stemmen til Lawrence når hun sang var jo også helt fantastisk! Se under så skjønner du hva jeg snakker om.
-Julegavene jeg planlegger for 2014. Jeg har vært tvunget til å tenke kreativt (noe jeg egentlig alltid er når det gjelder slike ting), men i år har jeg kommet på et par gaver som virkelig er helt fantastiske.

NED:
-Drama. Jeg er SÅ lei barnslig oppførsel at det halve kunne vært nok.
-At mitt krypinn i Oslo sentrum skal selges. Føles ut som at en liten del av hjertet mitt er lagt ut på Finn.no, selv om det bare er en leilighet. Hvordan skal jeg klare å flytte fra min egen leilighet en gang i fremtiden?!
-At jeg presterte å tryne på sykkelen når jeg skulle til skolen. Altså, det er ikke bare nok med at jeg tryna foran en bil på den mest uelegante måte, men jeg slo hull på jakka mi, ripa opp klokka mi, fikk hull på buksa OG to gigantiske fuckings sår på albuen og kneet, som har gjort at senga mi ser ut som en slagmark. Til og med pysjen min er nesten ødelagt på grunn av blod fra de stygge sårene!
-At jeg sov til tolv på torsdag når jeg egentlig burde ha sittet og lest i tre timer, og at jeg har lagt meg rundt klokken tolv-ett hver natt. Det må det bli en slutt på. Men hva skal man gjøre når man kun har tid til å snakke med folk i det man legger seg i senga om kvelden? Til jul ønsker jeg meg altså flere timer i døgnet, takk.
-Kulde. Føles ut som at livmora mi fryser til is hver gang jeg går utenfor døra mi.
-En flekk på iPhonekameraet mitt som ødelegger de fleste bildene.

 

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)