Hi, my name is Michael..

20.11.2014 - 2:27 pm // Hverdag

Jeg har presis ti minutter før jeg skal slenge meg på T-banen for å dra på jobb, og de ti minuttene skal jeg bruke på å oppdatere dere. I går traff ikke hodet mitt puta før nærmere ett og i dag var jeg oppe klokken åtte for å få i meg litt frokost før jeg satte meg foran mattebøkene. Har lest om matriser i hele dag og klart å pløye meg igjennom 3 ukesoppgaver (!), så jeg har kommet frem til at de er de timene fra åtte om morgenen til to om formiddagen som er de mest effektive å lese på. Synd at det som regel er da det er forelesninger. Nå kaaaan jeg velge å droppe akkurat dét og heller se forelesningsopptak i etterkant, slik jeg gjorde i dag pga. lite søvn, men jeg synes det er så greit å komme seg opp og ut av døra så det blir i sjeldne tilfeller at jeg gidder akkurat dét.

Men over til noe helt annet. I går var jeg og så på Ben Howard på sentrum scene. Først ut var oppvarmingen, Jack Garret, som også viser til overskriften ^^^. Om du ikke var på konserten tror jeg det er liten vits å forklare det, men det var i hvert fall ganske morsomt. Garret var forresten helt, helt, helt fantastisk, og det frister meg å skrive et “oh my fuckings God” fordi han var så bra! Sangen Water var den beste, og jeg anbefaler deg absolutt å sjekke ut de fire sangene han har på Spotify. I mellomtiden sitter jeg med popcornspannet og venter på at han skal komme med flere.

Mister Howard er jo et kapittel i seg selv; han høres forresten 10 ganger bedre ut live, og stemmen hans kan få enhver bukse til å fyke til helvete. Dessverre var det lydproblemer som ødela store deler av konserten (han måtte faktisk av scenen for å fikse det), men med de magiske partiene på stemmen hans gjorde alt verdt det. Dog ble det ingen ekstranummer, og konserten hans var litt for kort. Og han spilte heller ikke Keep your head up og only love. Jeg mener: what the fuck?! Men han hadde humor og kom med de typiske britiske frasene, du vet; feels like four fucking hours ago også videre så jeg er vel fornøyd med kvelden. Nevnte jeg forresten at vi spiste sushi på forhånd? Med andre ord var gårsdagen en tirsdag som er verdt å huske, og det blir ikke min siste konsert med verken Jackieboy (heehee) og Ben!

IMG_4720.JPG

IMG_4722.JPG
Dette skulle vært postet i går, men det viser seg at døgnet bare har 24 timer, mens det egentlig burde hatt minst 30!

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)