New York City

14.11.2014 - 8:18 am // Reise

nyc Vet ikke om jeg har somlet meg til å fortelle dette her, dels fordi at tiden ikke strekker til, og dels fordi at det egentlig ikke har gått opp for meg enda. Men den 7. januar skal jeg for første gang fly til New York City for fem dager med shopping, mat og opplevelser. Dette er en STOR drøm som endelig går i oppfyllelse. Planen var egentlig å reise i Oktober, men ettersom at jeg ikke hadde fast jobb valgte vi å utsette det da lommepenger kanskje kan komme godt med i en by som det. Nå har jeg altså fått tak i en jobb i tillegg til at jeg har vært veldig flink til å spare, så nå kan jeg endelig begynne å glede meg. Tenk at jeg skal få oppleve New York!!

nyc2Vi skal bo hos noen som bor i New York, så jeg får oppleve byen på en litt annen måte enn den typiske bor-på-hotell-følelsen. Vi har allerede planlagt steder vi skal spise og steder vi skal shoppe, men jeg driver fortsatt og skriver ned ting jeg bare må gjøre. Hovedfokuset er i hvert fall at jeg skal klare å presse i meg så mye god mat som overhodet mulig! Med andre ord er restaurant-lista vår ganske stappet. I tillegg skal jeg endelig unne meg et nytt kompaktkamera (som har vært på ønskelisten i flere år), og hvis jeg har nok jobbvakter så kaaanskje det blir en ny veske som jeg også har ønsket meg veldig lenge. Men jeg vet i hvert fall én ting, og det er at denne turen kommer til å bli magisk!

Foto er funnet her og her. 

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)