Ukens opp&ned

10.11.2014 - 12:32 pm // Ukens opp&ned

OPP:
-At det ser ut til at jeg endelig har fått meg en jobb, etter nesten 3 måneder uten en fast jobb! Nå er jeg klar til å gi 110 % på jobben, planlegge ukene og prøve og få hele “skole, venner, jobb, trening, familie”-kabalen til å gå opp.
-Sweet potatoe fries på Ett Glass i sentrum. Det er foodgasm deluxe, og jeg skal dit ganske snart igjen for å spise kun det.
-At det snart er Ben Howard-konsert.
-Jeg har snaaart kommet a jour med ukesoppgaver i MAT1100.
-Hvordan en kompis uttalte ordet “journalist” (han uttalte det jor-na-list) ved middagsbordet, som gjorde at alle begynte å le.
-Gratis Bodumkopp fra Kitch’n! 179 kroner spart, som jeg også har vurdert å kjøpe i lang, lang tid.
FLYBILLETTER TIL NEW YORK CITY ER BESTILT!!!!! Dette er en stor, stor drøm som endelig går i oppfyllelse, og med en jobb på plass kan jeg snart begynne å glede meg.
-Gjennoppdaging av gammel musikk. F.eks. The Script. Jeg gikk én time i sentrum med The Script på øret, og tenkte at denne byen er ganske fin til tross for at det regnet, var mørkt og det generelt var en litt småekkel stemning i sentrum.
-Mandag kveld på toppen av fysikkbygget. Jeg fikk en liten åpenbaring som holder motoren gående frem til eksamen. Hver gang jeg sitter fast på en oppgave og vil røske ut min egen livmor i håp om å dø, tenker jeg på den kvelden. Fysikkarrieren min er altså enda ikke lagt på hylla.
-Romina. Hun fortjener et eget punkt, for det ramler så mange gullkorn ut av samtalene våres i løpet av en uke. Her vil jeg også påpeke at jeg står for 50 % av disse.
-Fyr på Tinder som faktisk er morsom! Dét er mangelvare, og han burde egentlig jaktes ned. Dessverre for meg (han) er menn lagt på hylla. Ubrukelige alle sammen..
-En programmeringsoppgave denne uken. Den ene funksjonen min kalt jeg “Cow” og litt lengre ned har jeg “return milk”. Noen ganger er jeg latterlig morsom, burde hatt et eget reality show.
-GIFs; trenger ikke en lengre forklaring.

NED:
-Når man får det for seg at man er sikker på at man får en jobb, også ringer de og sier at man ikke får den. Men så viste det seg at jeg kanskje har fått en jobb som er ti ganger bedre, så da er det ikke så ille allikevel.
-Hvor støl jeg ble etter fredagsøkten. Jeg har hatt seriøse problemer med å gå både lørdag og søndag.
-Gutt på Andy’s; “det sitter folk bak deg også!”.. No shit? Gjør det det?!
-Nededagen på lørdag kveld. Noen dager er bare alt litt trist og leit, uten at man har en god grunn for det. Man sitter i sofaen, gråter litt og tenker at ting ikke er greit. Men så kommer Wilma og legger seg oppå ansiktet ditt, også er ting litt bedre allikevel.
-At jeg har prestert å se hele sesong 1 til New Girl, på én uke, når jeg skal lese til eksamen. Til mitt forsvar haaar jeg faktisk fått lest en hel del.
-At jeg ikke driter penger.
-To menn på Hogans, fredag kveld. “Ja, hva med dere jenter da? Er dere dikes eller? Ser sånn ut!” Jo takk for at vi ser ut som et lesbisk par som sitter og drikker vin. Når du spurte hva du så ut som for oss, skulle vi svart “en fyr som kunne vært faren vår.” Dessverre kommer jo disse gullkornene i etterkant.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)