Ukens opp&ned

03.11.2014 - 11:04 pm // Ukens opp&ned

OPP:
-Hvite negler! Jeg kan ikke få sagt nok hvor begeistra jeg er for Essie sin Blanc. Hver gang jeg ser ned på neglene mine skvetter jeg, men det er jo helt fantastisk kult.
-Hjemmelaget sushi lørdag kveld, og hjemmelaget pizza fredag kveld. Har helt glemt hvor deilig det er med eget kjøkken.
-At jeg nesten er ferdig med to julegaver, og resten er under god planlegging. Med tanke på at jeg er 100 % opptatt fra 1-17 desember skulle det egentlig bare mangle, men det er likevel gøy når man finner de perfekte julegavene.
-Benøkten på fredag. Jeg fikk tilsendt dette bildet dagen etterpå, og det er lenge siden jeg har ledd så godt:

-Relay: ok, gjør deg selv en tjeneste, og last ned denne appen, for den kommer til å forandre livet ditt. Om du enda ikke har fått det med deg, er GIFs mitt livs kjærlighet, og dette er altså en app hvor du søker hva enn du vil, for eksempel “Jax Teller” og så får du opp en haug av GIFs som du kan lagre, sende videre via en chat eller whatever. Mitt liv kommer aldri til å bli det samme igjen, takk Gud for det.
-Kaffedate på Espresso House.
-To gensere som jeg kjøpte i 3 størrelser for stor, som jeg nå bruker som kjoler. De er alt hva jeg har lett etter, i de perfekt fargene, og kostet bare 125 kroner per stykk. Noen ganger er jeg bare heldig!
-Ny faux fur jakke fra farmor. To die for!
-Julemiddag hos farmor. Den ribba, og den sausen, gjør at jeg oppnår nirvana som en kompis sier presis hele tiden.
-Drink a beer med Luke Bryan. Jeg hadde spist en brannmanet før jeg drikker øl, men altså, denne sangen gjør at jeg får lyst på en øl. Ikke fordi at han får øl til å høres godt ut, men på grunn av meningen med sangen. Forelsket <3

NED:
-Når livet ditt endelig har blitt forandret på grunn av Relay, og i det du sender gifs får dette tilbake: «Stop dig selv». Jeg mener, HVORFOR klarer ikke menneskeheten å forstå at GIFs er svaret på livet? Dumme menneser som går uviten rundt her i verden, på utkikk etter hva som er meningen med livet, også er svaret en app som heter Relay…
-At min favorittblogg, aka howdoiputthisgently, som også er en GIF-blogg, er nedlagt… Det vil si at hun ikke lenger poster noe. Min startside igjennom mange, mange måneder, hva skal jeg gjøre nå?!
-Enda ikke fått meg en jobb. Det stresser meg noe helt sinnsykt, og jeg tenker på det hver dag.
-At det er svart ute klokken fem. Jeg elsker høsten, men jeg liker ikke å leve i en sort hule also known as Norge på vinterstid. Nesten så jeg vil ha snø.
-To treningsøkter på syv dager; smekk.
-De helvetes INF-oppgavene denne uken. Jeg leverte 2/4 oppgaver, og med tanke på at jeg har fått absolutt alle godkjent hittil var det et surt nederlag.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)