summer throwback

23.10.2014 - 10:51 am // Outfit

DSC_0055 kopis kopi

DSC_0057 kopis kopi

DSC_0061 (1) kopi

DSC_0071 kopi

DSC_0071 kopis kopi

DSC_0114 kopi

DSC_0115 kopi kopiJakke: H&M, sko: Sapathos, veske: Burberry, jeans: Levi’s

Hermed et par tusen bilder fra i sommer hvor jeg og Romina var en tur i byen. Med tanke på hva jeg hadde på meg ser det ikke ut som at det er sommer, det ser heller ut som at det ble tatt i går, men dette var altså midt i kaldeste juni. Skoene er en evig klassiker, og selv om jeg ikke bruker de hver dag vet jeg at jeg kommer til å ha de så lenge jeg kan tenke meg. Jakken er også en favoritt som aldri går av moten, og jeg husker jeg fant den til 150 kroner! Dessverre er den for liten rundt puppene, så jeg må alltid gå med den åpen. Oh well, er ikke alltid like lett med litt større fordeler. Vesken trenger egentlig ikke en beskrivelse, for den er og forblir en favoritt.

Tilbake til virkeligheten: det er torsdag, det høljer ned utenfor og jeg har ikke melk. Hvordan skal jeg overleve denne formiddagen?! Skal være effektiv i noen timer nå, og i kveld skal jeg og en kompis endelig starte på serien Six feet under som jeg har hørt for mye bra om. Har på følelsen at jeg kommer til å bli skuffet, men hele serien er kjøpt inn så jeg håper den faller i god smak.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)