Ukens opp&ned

20.10.2014 - 10:17 pm // Ukens opp&ned

OPP:
-Mitt første ACNE-kjøp! Det blir garantert ikke det siste.
-Prisen og kvaliteten på Everyday Minerals. HVORFOR vrenger folk lommeboken sin for BareMinerals når det 1. suger 2. er rævdyrt? Everyday Minerals for evig og alltid.
-Klesvask! Jeg simpelthen E-L-S-K-E-R å vaske tøy; det lukter godt, man føler seg effektiv og rene klær må man jo ha uansett.
-QPR-LFC-kampen. Hold nå kjeft for en dramatikk!!
-Max-burger.
-En sinnsyk treningsuke.
-Vinkveld med pitapizza. Gi meg mer!
-Professoren vår i informatikk. For en FANTASTISK kar!
AT LUKE BRYAN FAEN MEG KOMMER TIL NORGE!!
-Blåskjell på Grand Cafe. Gi meg dét for evig, og jeg trenger ingen mann.

NED:
-At jeg kjøpte en cookiepakke på OBS i den troen at jeg kom til å ha den i en laaaang stund. Du vet, jeg trener og prøver å være sunn. La meg si det sånn: jeg sitter og spiser på den siste i skrivene stund.
-At jeg har fått helt hung up på rasistiske vitser. Til mitt forsvar drar jeg mer enn gjerne en gingervits også, så et heeelt grusomt menneske er jeg tross alt ikke.
-Prisen på ACNE-skoene jeg kjøpte her om dagen… Er en grunn til at det var nudler jeg kjøpte når jeg var på butikken her om dagen.
-Jeg trodde jeg hadde funnet den perfekte flasken for å oppbevare melk. Men nei; det lukter råtten fisk i kjøleskapet mitt.
-Jeg og Bendik snakket om hvor kleint det var å gå i feil garderobe. To sekunder etterpå går jeg inn i mannegarderoben, kler av meg til undertøy og så innser jeg at jeg står i mannegarderoben. Ti poeng til Martine…
-Menn på fotballpuber. Ubrukelig er dere!
-… Og treningsmateriale man finner på fotballkamper. Evt dommermaterialer. “ÅH JÆVLA KUKDOMMER DEN BALLEN VAR MINST 0,00000009 MM UNNA OFF SIDE, DU SER VEL DET!!!” NEI, det gjør han ikke, så hold kjeft.
-Servicen på Grand Cafe.
-At jeg hadde skrevet en LANG opp&ned-liste, så ble det ikke lagret.

Legg igjen en kommentar
(Alle kommentarer må godkjennes.)